Un Art Director newyorkez a ales uniforma. Voi sunteți pentru sau împotrivă?

Dacă mai e cineva care nu a citit, hop și eu cu o chestie care mi se pare demnă de a rămâne pe aici, printre articolele de pe blogul meu. Mai ales că nu de puține ori mi-a trecut prin cap aceeași idee, atât în ce privește jobul, dar mai ales în ce privește instituțiile de învățământ 1i chestiunea numită uniforma.

Da, sunt pentru libertatea de expresie, inclusiv prin intermediul hainelor, mai ales că prin natura a ceea ce fac sau, mai degrabă, pentru pasiunea de a îmbrăca haine, am ajuns să dedic o parte din timpul meu și acestui aspect pe blog.

Cu toate astea, există momente, locuri, în care uniforma e de dorit. Uniforma, dar în accepțiunea de termen generalist, nu de haine prestabilite.

Adică, una e dacă-mi spui: “Vino zilnic cu o bluză albă și cu pantaloni de culoare închisă” și alta e dacă-mi spui “Vino cu această uniformă, fix cu asta, zi de zi.

Matilda Kahl, un Art Director din New York a ales să poate la lucru același lucru, zi de zi. Dacă vreți să știți de ce face asta, ce reacții au avut colegii sau ce îmbracă zi de zi, puteți vedea aici, inclusiv “uniforma” completă.

Eu, cu toată pasiunea mea pentru haine, nu cred că aș refuza o uniformă :)

Vouă cum vi se pare?

(Foto: Shutterstock)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.