De ieri, avem Massimo Dutti în București Mall

De ieri, 21 noiembrie, Massimo Dutti, unul dintre cele mai renumite branduri de modă, a deschis un magazin la etajul 1 al București Mall, primul centru comercial modern din România.

Astfel, celor peste 100 de nume importante din zona de fashion și entertainment li s-a alăturat în luna noiembrie Massimo Dutti, unul dintre cele mai cunoscute branduri de modă, care ocupă o suprafață de peste 500 mp.

Massimo-Dutti2

Massimo Dutti face parte din grupul spaniol INDITEX, cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume.

Prioritatea noastră este să depășim nivelul așteptărilor clienților noștri, oferindu-le constant noi oportunități de shopping și acces la branduri cunoscute și apreciate. Prin deschiderea Massimo Dutti în București Mall, întâmpinăm nevoile și dorințele vizitatorilor  în materie de modă
Răzvan Gaiță, General Manager Anchor Grup

Prin diversitatea și calitatea chiriașilor săi, primul mall din România se poziționează ca una dintre cele mai apreciate destinații pentru cumpărăturile bucureștenilor.

Anul acesta, București Mall a început implementarea proiectului de repoziționare pe piața centrelor comerciale din capitală, astfel că, anul viitor, vor fi vizibile modificări importante atât în ceea ce priveşte mixul de chiriaşi, cât şi designul şi arhitectura mall-ului.

Brandul anunțase încă de luna trecută că va deschide un nou magazin în București Mall.

2 comentarii

  1. Nici nu ma mir ca Bucuresti Mall este in topul preferintelor bucurestenilor….Cu asemenea magazine….

  2. Este pentru prima data cand intr-un magazin Massimo Dutti am fost tratati cu ignoranta si aroganta. Desi impreuna cu sotul meu ne dusesem cu “temele” facute de acasa, in sensul ca selectasem de acasa produsele si codurile acestora, in magazin (Massimo Dutti din Bucuresti Mall) ne-am lovit de o atitudine neprietenoasa a celor care lucrau acolo. Le-am comunicat ce am dori pentru ca nu gaseam produsele in magazin. Dupa cateva balbaieli, domnul a baiguit, nemultumit ca-l deranjam ca nu mai au marimea XL ci doar XXL. I-am solicitat sa ne aduca respectiva marime. Am asteptat pret de 10-15 min, dupa care a iesit precipitat vautand prin magazin. I s-a mai adaugat o colega care ne-a zis sec precum ca nu mai au respectivul pulover. Atunci am informat-o ca in acea dimineata tocmai il gasisem disponibil pe site, in Bucuresti Mall. Ne-a raspuns la fel de sec “Nu-l mai avem. Intamplarea a avut loc duminica, 12 martie 2017, ora11 iar produsul era un pulover oranj XXL cod 0975/331. Pacat de marfa…cu asa lucratori veti reusi in mod sigur sa va pierdeti multi dintre clienti!!!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.