Mascara love: Cils-Iconique

Astăzi, multe poze, puține vorbe despre un rimel care-mi palce teribil şi despre care am tot zis că scriu. Se numeşte Isabelle Dupont Mascara Cils Iconique Full Lashes. Costă puțin (14,37 lei pe site, eu am dat vreo 7 lei pe el, cu tot cu reducerile aplicate pentru o comandă mai măricică).

Pe scurt: separă, alungeşte, nu încarcă, dă volum. Negrul e intens, însă mi-ar fi plăcut o idee mai negru. Nu e rezistent la apă, dar se comportă binişor la transpirat intens (testat la aerobic, când uit că m-am dat cu rimel, doooh). Nu se scutură, deşi nu-i cel mai rezistent rimel folosit până acum şi trebuie să am puținăn grijă, atunci când mă dau cu el.

Ca să-nțelegeți, eu uit adeseori că m-am machiat (mai ales în perioade precum aceasta, în care nu mai aplic fond de ten şi tot restul şi aleg să machiez doar ochii&buzele) şi încep să mă frec la ochi… Ei, rimelul ăsta rezistă binişor, dar sunt necesare mici retuşuri pentru că, frecat intens, se transferă.

Sincer, am o cârcă de rimeluri, însă tot spre ăsta mi se duce mâna, în ultima vreme.

Vă las cu fotografiile, că-s mai grăitoare. Nu vă oripilați, pretty please, că-s nemachiată şi cică se poartă cearcănele primăvara asta…

 

 

Fără rimel

Un strat

Două straturi

Trei straturi

Bonus :D

Dacă nu ați orbit la ultima poză – eu, nemachiată, după convalescență şi febră 38 cu, atunci probabil că mai puteți citi şi o scurtă concluzie despre Isabelle Dupont Mascara Cils Iconique Full Lashes: eu îl voi recumpăra, mi se pare că merită şi prețul integral, e un rimel bun, care nu mi-a agresat ochii sensibili (de găsit, îl găsiți pe site-ul Lady’s).

Vă pup şi vă doresc un weekend de milioane!

Kisses & hugs!

14 comentarii

  1. Doamne, ce n-as da sa arat si eu asa nemachiata. Si alea numesti tu cearcane? Te invidiez, arati foarte bine nemachiata. Te pup.

  2. Mi se pare ca tenul tau arata foarte bine, se pare ca a meritat sa treci prin furcile caudine cu retin-a. Uff, poate imi fac si eu curaj sa-l incerc…

    • Ooof, multumesc tare mult. Sa stii ca inca mai am portiuni uscate, cum se face putin frig afara, cum imi crapa iar. In plus, continua sa-mi usuce si zona ochilor, chiar daca feresc la aplicare, astfel ca micile mele linii si riduri devin, brusc, mai vizibile (e drept, am si o perioada mai solicitanta, cearcanele sunt incluse). Oricum, da, din punctul meu de vedere si cu tata chinuiala despre care am scris, daca as avea de ales, as lua-o de la capat si nu regret. Overall, mi-a facut mult bine si, sincer, nu imi amintesc sa mai fi avut, in ultimii ani, incredere sa ies fara fon de ten din casa. Acum, am :D Bine, e drept, nu la un eveniment de beauty, dar, altfel, am.

  3. Il am si eu si un singur lucru nu-mi place : nu e rezistent la apa. Imi lacrimeaza ochii la cea mai mica adiere de vant si am nevoie de o mascara rezistenta, altfel stau stresata ca m-am innegrit .

  4. Pare fain dar eu prefer rimelurile waterproof, nu se stie niciodata cand ma apuca plansul…sau rasul cu lacrimi :)))

  5. Nu vad nici urma de cearcane in pozele alea iar tenul tau arata chiar foarte bine. Ma tenteaza atat de mult rimelul asta …cred ca luna viitoare dau si eu comanda :D

    • Multumesc :D Oricat de mutl m-as alinta, sunt acolo cearcanele. De fapt, acum incerc sa le dau de cap cu ulei de migdale si parca, parca s-au mai luminat. Cat despre rimel, eu il folosesc in continuare si imi place la fel de mult. Inca nu s-a uscat in tub, sunt curioasa cum se va comporta cand se va mai usca putin continutul. Sa-mi spui cum ti se pare, daca te hotarasti si-l comanzi. :*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.