Cum a venit primăvara în toiul iernii și de unde cumpărați mărțișoare

Cum a venit primăvara în toiul iernii și de unde cumpărați mărțișoare

Gata, la mine a venit oficial primăvara. Nu, nu sunt nebună, văd și eu ce e afară, ba chiar am ieșit un pic prin iarna asta care se întâmplă. Cu toate acestea, așa cum postam și pe Instastories, pentru mine astăzi a fost prima zi de primăvară. Și nu a venit oricum, ci cu primul mărțișor, un colet cu surprize frumoase, pe care l-am primit de la Meli Melo.

Îmi plac foarte mult toate mărțișoarele, însă cele mai potrivite, mai în linie cu esența acestei frumoase celebrări cu fir alb-roș’ mi se par cele tradițional românești, fie hand-made, fie inspirate din folclorul românesc.

Trifoiul, coșarul, potcoava, portul nostru popular și motivele sale mi se par mie cele care ar trebui să se regăsească într-un mărțișor. Desigur că n-am absolut nimic cu broșele și restul mărțișoarelor – de la minioni, la reprezentări ale zodiilor, doar că eu sunt topită după mărțișoarele tradiționale.

Iar dacă sunteți în căutarea celor mai potrivite podoabe de pus la pieptul femeilor pe care le prețuiți și nu aveți chef să umblați aiurea și prin frig, riscând să nu găsiți ceea ce vă doriți,  eu vă arăt cele două mărțișoare pe care le-am primit de la Meli Melo.

martisoare melo melo

Meli Melo SS2018 Esprit Libre

Iar cum astăzi a fost și prima mea zi de primăvară, cum vă ziceam la început, tot de la Meli Melo vin și sugestiile pentru primăvară-vară 2018, din colecția Esprit Libre. Le găsiți în galeria foto de mai jos, ce conține zeci de produse, cu prețurile aferente.

Piesele din colecția Esprit Libre Meli Melo SS18 se găsesc, din 9 martie, în magazinele Meli Melo precum și online.

This slideshow requires JavaScript.

Meli Melo Deco SS2018

Iar dacă doriți să vă redecorați casa ori doar să schimbați câte ceva pe ici, pe colo, cât să-i dați un refresh de primăvară, în galeria de imagini de mai jos găsiți și sugestii Meli Melo Deco.

This slideshow requires JavaScript.

Un martie plin de bucurii vă doresc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.