Martie este luna femeii de senzație la Sun Plaza Shopping Center

În luna martie, centrul comercial Sun Plaza sărbătoreşte femeia cu patru seminarii captivante, sesiuni de make-up şi hair-styling, cadouri şi multe alte surprize.

În fiecare sâmbătă, începând cu 8 martie 2014, Ziua Femeii, doamnele şi domnişoarele au parte de întâlniri cu specialişti din domenii de interes pentru femeia modernă precum moda, comunicarea în cuplu, parenting şi design interior. Participarea la seminarii este gratuită, iar înscrierile se fac prin aplicația dedicată de pe pagina de Facebook Sun Plaza Shopping Center.

Luna femeii de senzație ia start pe 8 martie 2014, de la ora 14:45, cu Seminarul de modă şi stilism personal susținut de Ovidiu Buta şi Ana Morodan, două figuri emblematice din peisajul consultanței de modă româneşti.

Ana-Morodan

Aceştia vor prezenta tendințele pentru primăvară-vară 2014 și vor dezvălui cele mai bune trucuri pentru o garderobă de succes. Iar cum primăvara e anotimpul ideal pentru o schimbare de look, sesiuni gratuite de make-up şi hair-styling oferite de profesionişti vor completa evenimentul.

Ovidiu-Buta




 

Pe 15 martie 2014, începând cu ora 16:45, Radu Nicolae Cocea, psihoterapeut şi practician ESPER, va susține Seminarul de comunicare în cuplu: Cum să comunici eficient în cuplu, în care va dezvălui condițiile necesare unei relații de cuplu armonioase şi cum să comunici eficient cu partenerul  de viață pentru a avea relația mult visată.

Radu-Nicolae-Cocea

Odată cu înscrierea la seminar, participantele vor putea adresa psihologului o întrebare din domeniul relațiilor de cuplu şi comunicării, urmând să primească răspunsul în cadrul seminarului. Mai multe detalii despre Radu Nicolae Cocea, pe www.intreaba-un-psiholog.ro.

A treia sâmbătă este dedicată Seminarului de parenting: Educație fără pedepse şi fără recompense, cu Anca Iordache, primul trainer acreditat pentru România ca Aware Parenting Instructor. Pe 22 martie 2014, de la 10:45, participanții vor afla din ce cauze manifestă copiii comportamente provocatoare, cele 4 tipuri de abordare a disciplinei şi de ce pedepsele şi recompensele sunt ineficiente.

Anca-Iordache---Parentship

Workshopul se adresează părinților care au copii cu vârste cuprinse între 0 şi 8 ani, dar şi bunicilor, bonelor şi tuturor persoanelor care se ocupă de îngrijirea copiilor de aceste vârste. Mai multe detalii despre Anca Iordache, pe www.parentship.ro.

În ultima sâmbătă a lunii, pe 29 martie 2014, de la 16:45, Adela Pârvu, jurnalist home&garden şi creator al proiectului www.adelaparvu.com va susține Seminarul de design interior: Cum să-ți amenajezi casa cu bun gust şi buget mic.

Adela-Parvu

În cadrul acestuia, participantele vor învăța cum să identifice stilul de amenajare care li se potriveşte şi cum îşi pot transforma locuința într-una cu adevărat fabuloasă fără a cheltui o avere. Totodată, îşi vor putea folosi creativitatea într-un mod constructiv şi relaxant, găsind noi utilizări obiectelor pe care le au deja în casă.

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.