Marionnaud Paris îndeplinește dorințele copiilor și le face pe mămici fericite

Anul acesta, Marionnaud Paris ascultă dorințele celor mici și îi ajută să pregătească surprize pentru mămicile lor. Copiii sunt cei care întotdeauna observă lucrurile mici, pe care cei mari uneori nu au timp să le privească. “Scrisoare pentru mama” este gestul de afecțiune, exprimat simplu: “Ce îți dorești de la Moșul pentru mami?”. Complicele lui Moș Crăciun, Marionnaud Paris va îndeplini dorințe care să aducă un zâmbet pe fața mămicilor.

În perioada 16 noiembrie – 6 decembrie, toate dorințele celor mici strânse în scrisori, vor fi adunate în cutiile poștale aflate în fiecare magazin Marionnaud Paris. Cu ajutorul mămicilor, copiii pot descărca scrisoarea pentru Moș Crăciun și online, din aplicația “Scrisoare pentru mama”, pe pagina de Facebook Marionnaud Paris.

Clipul confirmă că mamele sunt inspirația celor mici, iar unele bariere pe care femeile și le pun treptat în diferite etape le fac să perceapă frumusețea diferit, în anumite momente din viață. Marionnaud Paris încurajează femeile din România să fie conștiente și să aibă încredere în stilul și frumusețea lor deoarece nu există frumusețe interioară sau exterioară, ci doar frumusețe în fiecare zi.

Campania aniversară Mămicile au stil marchează șase ani de la intrarea pe piața din România a Marionnaud Paris. Campania a fost demarată în luna septembrie, cu o aplicație de Facebook ce a strâns sute de fotografii ale mămicilor alături de copiii lor. Dintre mămicile participante la concurs, șase familii au dorit să ia parte și la realizarea filmului testimonial, ce însoțește ultima etapă a campaniei, “Scrisoare pentru mama”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.