Pe cine a ales AVON imagine a noului parfum Luck?

Maria Sharapova e amabasador al noului parfum AVON Luck. Sinceră să fiu, deși nu sunt fan Sharapova, îmi place mult în clipul de promovare al noului parfum Avon Luck. E naturală, chiar nu-mi dau seama dacă a învățat textul pe de rost sau dacă e spontană. Cert e că m-a făcut tare curioasă și o să îl testez cu prima ocazie.

Altfel, fie vorba între noi, eu aștept momentul în care Simona Halep va fi în locul Mariei Sharapova :) Iată și clipul cu pricina, ca să nu vorbesc fără probe:

De ce au ales-o pe Sharapova, explică un reprezentant al companiei AVON:

Ca unul dintre cei mai bine cotați jucători de tenis din lume, cu o frumusețe naturală sofisticată, Maria reflectă într-un mod ideal acest sentiment al energiei și al posibilităților. Este ambasadorul perfect pentru un parfum care vorbește despre fericire și despre felul în care te simți atunci când cucerești lumea

Patricia Perez-Ayala, Chief Marketing Officer AVON

AVON Luck e dedicat celor care cred în șansa lor și creat pentru a celebra încrederea în forțele proprii, în posibilitățile infinite și întâmplările minunate ale vieții.

Apa de parfum Luck FOR HER, face parte din categoria floral – oriental. Citricele, notele de regina nopții și acordurile de lemn de santal crează o compozitie fascinantă, care devine secretul atitudinii tale de învingătoare. Preț: 75 de lei.

her-him

Apa de toaletă Luck FOR HIM, din categoria lemnos-aromată. Notele sofisticate de nucșoară, arome condimentate de piper roz și floare de labdanum se împletesc armonios într-o aromă perfect echilibrată. Preț: 75 de lei.

Porsche, TAG Heuer, Nike, Evian, Head, Supergoop și Samsung sunt alte mărci cu care Sharapova a colaborat. În 2013, a fost atletul cu cele mai multe căutări pe internet, conform Bing, iar pe Facebook are  12 milioane de fani. Sugarpova a fost lansat în august 2012, cu Sharapova în calitate de fondator și director de creație.

1 comentariu

  1. Nu imi place deloc Sharapova si numai naturala nu mi se pare :P Cel putin mie nu mi se pare, poate o fi, desi nu stiu ce sa zic….
    O urmaresc de ani de zile pe teren si persoana mai prefacuta ca ea rar vezi. Oricum, stie sa disimuleze foarte bine si sa para prietenoasa, inocenta si sa faca pe mironosita. Eu ma uit la meciurile ei doar cand joaca cu cineva care imi place, dar abia suport sa privesc si cand o mai aud si cum “rage”…mi se pare si mai antipatica :)
    Reclama oricum e draguta :)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.