Must have this spring: manichiuri tribale, într-o explozie de culoare

Azi dimineață, în timp ce răsfoiam virtual paginile mele preferate de beauty de pe Facebook, cei de la Astor Beauty Romania mi-au atras atenția cu o fotografie simpatică și cu o întrebare la care chiar m-am oprit să dau răspuns. Fotografia despre care vă spun e aceasta:

oja astor neo tribal fashion studio

Iar întrebarea care însoțea imagina era:

astor fasion studio neo tribal

Și, chiar așa, m-am gândit. Eu sunt mare iubitoare de oje în nuanțe de corai, de roșu, de roz, de nuanțe calde, vesele, numai bune de primăvară-vară, însă nu spun nu nici unui verde puternic, căci mi s-a spus că ar fi culoarea ce merge cel mai bine cu nuanța pielii mele. Printre cele mai frumoase tendințe în manichiură 2014, se numără manichiura tribală, iar colecția Astor Neo Tribal Fashion Studio e tot ce-ți trebuie pentru a da frâu liber fanteziei.

astor-fasion-studio-neo-tribal

Pentru noi, femeile, să trecem de la galben solar la mov intens nu-i nici o mirare, însă dacă ar fi să aleg o nuanță, o singură nuanță dintre cele 12 cuprinse în noua colecție de lacuri de unghii Astor Neo Tribal Fashion Studio, aceasta ar fi Land of Volcano (275), un tangerine foarte frumos. Totuși, n-aș spune nu nici combinațiilor pline de culoare, precum cea de mai jos:

1

Prezentările de modă din acest sezon abundă în culori intense şi modele îndrăznețe tribale, ceea ce înseamnă că elementele tribale vor face parte din cele mai importante trenduri în 2014. Iar modul ideal de a accesoriza acest trend este cu nişte unghii în culori impresionante. Preferatele mele în acest moment sunt nuanțele picante de portocaliu și cele vibrante de roz, care mă transpun în climate tropicale. Încearcă să porți două sau trei nuanțe împreună pentru o reinterpretare modernă a look-ului tribal. Nu există nici o regulă când vine vorba de culoare.

Heidi Klum, consilierul artistic Astor

Dacă luați în calcul că fiecare dintre cele 12 minunății colorate costă 6,90 lei, chiar sunt curioasă dacă voi vă puteți limita dorințele către o singură nuanță, aşa cum, cu mândrie, mă laud că eu am reuşit :)

Alte două noutăți de luat în calcul, când vă faceți lista de cumpărături de cosmetice, sunt lacul de buze Apocalips, de la Rimmel London (25,9 lei) și rujul Miss Sporty Instant Color and Shine (13,5 lei).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.