Manichiură de vis cu CND Paradise

Nu trebuie să călătorim în locuri îndepărtate ca să aducem exotismul în viețile noastre. Noi, femeile, avem mereu tot felul de trucuri care să ne coloreze viața, să ne încânte simțurile. Așa și cu lacurile din unghii din cea mai nouă colecție CND Paradise.

Nuanțe tropicale, exotice, vii, putenrice, vesele, ce îndeamnă la vacanță pe malul mării sau, de ce nu, al oceanului, la cocktailuri răcoritoare, la distracție și la relaxare. Vrei manichiură semipermanentă? Nici o problemă! Se rezolvă cât ai zice Shellac.

Și cum la tropice nu cred că voi ajunge prea curând, din noua colecție am ales să port Lush Tropics, un verde incredibil de frumos.

CND Paradise Lush Tropical
CND Paradise Lush Tropics

Colecția CND Paradise include lacul semipermanent CND SHELLAC POWER POLISH, lacul săptămânal VINYLUX WEEKLY POLISH SYSTEM și prafurile speciale CND ADDITIVES. 

ASummer_Lineup_VinylRev

VINYLUX WEEKLY POLISH SYSTEM – lac săptămânal

Așadar, dacă ești în căutare de culori îndrăznețe pentru o manichiură impecabilă timp de 7 zile, alege-ți o nuanță. Ai la dispoziție Bicycle Yellow, Electric Orange, Sultry Sunset, Lush Tropics, Cerulean Sea, Tango Passion.  Nu uita că trebuie utilizate împreună cu top coat-ul special, cu tehnologie Pro Light. Se usucă la lumina naturală, iar lacul își prelungește viața cu cât este expus mai mult la aceasta.

CND Paradise

CND SHELLAC POWER POLISH – lac semipermanent

Bicycle Yellow, Electric Orange, Sultry Sunset, Lush Tropics, Cerulean Sea și Tango Passion sunt nuanțele gata să te poarte pe tărâmuri exotice. Adaugă la asta că manichiura și pedichiura CND Shellac conferă strălucire de oglindă timp de mai bine de 14 zile, fără niciun cusur, și uite cum ești tu gata să te îmbarci în primul avion. :)

CND Paradise

Dacă vrei ca manichiura ta să fie cu totul specială, poți apela cu încredere la CND ADDITIVES, niște prafuri speciale pe care le adaugi peste CND Shellac sau Vinylux. Tropic Sunrise, Island Heat, Pink Lotus, Midnight Tide și Sizzling Sand sunt nuanțele din care poți alege.

Lacurile de unghii din colecția CND Paradise aduc atât de multă efervescență și culoare în manichiura 2014 încât eu una nu aș putea să mă opresc la o singură nuanță.

Vă ofer și câteva modele de manichiură, ca inspirație pentru zilele toride ce se apropie cu pași repezi.

mani-1 CND Paradise mani-3

Acum, vă rog să mă scuzați. Mă duc să visez puțin la o zi pe plaja tropicală. Și o să-mi comand și un cuba libre, por favor, señor!

2 comentarii

  1. Prafurile alea sunt dementiale, poti face o manichiura superba ! Nu mai vorbesc de lacul in sine, promisiunea unei saptamani cu unghii impecabile suna mai mult decat perfect. pupici

    • Eu sunt înnebunită după culori.Am ales eu verdele ăla, dar mi-a fost tare greu să aleg doar una. După aia am văzut că una dintre fete își făcuse câte o culoare pe fiecare unghie, arăta atât de bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.