Conceptul Magnifique Skin a fost lansat în România

Șapte game inovatoare de produse dermato-cosmetice au fost lansate pe piața din România de către Grupul A&D Pharma, sub conceptul umbrelă Magnifique Skin. Evenimentul de lansare “Vis la vie en rose, Vis une vie Magnifique!” a reunit vedete, doctori dermatologi de renume, jurnaliști, make-up artiști și bloggeri de beauty.

Conștient de importanța îmbunătățirii accesului pacienților români la produse de ultimă generație adecvate și eficiente, Grupul A&D Pharma anunță lansarea în România a șapte noi game inovatoare de produse dermato-cosmetice, reunite sub conceptul umbrelă Magnifique Skin.

Creată după ani lungi de cercetare în laboratoarele ACM și Lysaskin din Franța de către specialiști dermatologi și cosmetologi cu experiență, noua colecție Magnifique Skin tratează cu succes cele mai întâlnite probleme dermatologice, de la piele uscată, atopie, psoriazis, hiperpigmentare și hipopigmentare, piele iritată, molluscum contagiosum, acnee, seboree, până la păr și unghii sau protecție solară.

Una dintre marile inovații aduse de Magnifique Skin este combinația patentată de ingrediente active denumită Urodium. Urodium alătură conținutului de uree specific produselor de hidratare un element cheie într-o concentrație proprie – clorura de sodiu. Comparativ cu ureea în formulă simplă, amestecul Magnifique Skin oferă cu peste 50% mai multă putere de hidratare la 6 ore de la aplicare, iar efectul său este prelungit până la 24 de ore.

Astfel, parte a unui stil de viață sănătos, noile game inovatoare oferite de Magnifique Skin contribuie la îmbunătățirea calității vieții și a percepției asupra propriei persoane.

Echipa MagnaPharm din cadrul A&D Pharma a dezvoltat de-a lungul timpului numeroase proiecte de succes, gama Magnifique Skin fiind noutatea anului 2014 și, deopotrivă, o nouă mare provocare profesională pentru toți cei implicați. Susținerea științifică și excelenta calitate a produselor lansate de noi sunt două dintre principalele argumente care recomandă Magnifique Skin drept soluția potrivită pentru problemele dermatologice ale consumatorilor. Ne manifestăm încrederea că, împreună cu partenerii noștri, putem aduce mai aproape de cei interesați noul concept Magnifique Skin și tot ceea ce el propune în premieră pe piața de profil din România

Dr. Iris Matei, Country Director MagnaPharm

Adina-Necula&Roberta-Nicolae

Lansare-Magnifique-Skin-2

Magnifique Skin foto produ copy

Magnifique-Skin_Corner-Dermo-Analiza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.