Kiehl’s România: Cinci motive pentru care va deveni unul dintre magazinele reper

Pe Third Avenue colț cu Thirteen Street, a început totul, acum 160 de ani. Acum, avem, în sfârșit, și în România, un brand pentru care “Vă servim cu plăcere” e nu o replică dată clienților, ci un crez: Kiehl’s România.

Am avut privilegiul să pășesc în magazinul Kiehl’s înainte de a fi deschis oficial publicului. Îmi doream să ajungă și la noi și iată că s-a întâmplat.

Kiehl’s România e exact cum îmi doream să fie. Și sunt multe motive pentru care cred că va deveni un reper la capitolul îngrijirea pielii.

kiehls-5

Produsele Kiehl’s

Moștenirea veche, orientată asupra clientului, a companiei Kiehl’s a stat la baza fiecărui produs și serviciu de-a lungul istoriei sale de 162 ani – de la cercetarea ingredientelor și testarea siguranței formulei până la decorurile localizate ale magazinelor – toate fiind adaptate la cerințele particulare ale clienților din comunitățile locale.

Un obiectiv rămâne mereu esențial: de a deservi clienții într-un mediu atent, educațional, care oferă produsele de îngrijire a pielii testate și confirmate, apreciate de clienții din lumea întreagă.

În plus, la Kiehl’s poți să testezi înainte de a cumpăra. Acesta e unul dintre cele mai importante principii Kiehl’s. Așa că, la o vizită în magazin și o discuție cu unul dintre membrii personalului, poți primi mostre potrivite tipului tău de ten.

kiehls-2

Personalul Kiehl’s

Un mare wow și o plecăciune din partea mea în fața personalului și a celor ce i-au ales pe omuleții de la Kiehl’s. Dincolo de faptul că sunt bine instruiți, că au o mulțime de cunoștințe, e o plăcere să stai de vorbă cu ei.

Eu am vorbit multă vreme cu Roxana, care mi-a diagnosticat întâi tenul – operațiune care se face folosind un kit de diagnostic. Apoi, am vorbit despre produsele potrivite pentru tenul meu, despre do’s and dont’s, despre o schemă de îngrijire care să răspundă cât mai bine nevoilor mele, dar și dorințelor mele și, cel mai important, bugetului.

kiehls-1

Filosofia Kiehl’s

Kiehl’s consideră că oricine poate avea o piele sănătoasă, reîntinerită. Prin utilizarea acestor produse, clienții primesc „Garanția Kiehl’s Pentru O Piele Sănătoasă”. Grație produselor Kiehl’s foarte eficiente şi de calitate superioară, clienților li se garantează că vor avea o piele mai sănătoasă în 28 de zile.

Ascultarea clienților constituie o marcă distinctivă a tradiției de servicii a companiei, obținând astfel informații pentru dezvoltările viitoare şi pentru perfecționarea actualelor formule Kiehl’s. Ca farmacie de cartier, Kiehl’s concepea adesea formule pe loc pentru satisfacerea cerințelor clienților săi.

În prezent, chimiştii de la Kiehl’s continuă să dezvolte formule, adeseori produse de nişă destinate uzului exclusiv, pentru satisfacerea dorințelor clienților – inclusiv în ceea ce priveşte unele preocupări actuale mai sofisticate, cum ar fi fotoîmbătrânirea, hiperpigmentarea şi albirea pielii.

kiehls-3

Clienții Kiehl’s solicită din ce în ce mai mult formule care conțin un număr minim de produse, care nu conțin ingrediente considerate în prezent nesigure, şi care chiar sunt 100% biodegradabile.

Kiehl’s dăruiește

Da, pentru mine e un lucru important. E important să știu că o companie se implică proactiv în cauze sociale. Începând din 1996, Kiehl’s a strâns peste 5.000.000 dolari pentru sprijinirea acțiunilor filantropice.

Cu un devotament de decenii întregi față de comunitățile locale, Kiehl’s își concentrează activitățile filantropice asupra a trei cauze majore: cercetarea în domeniul HIV/SIDA, cauzele copiilor și mediul înconjurător.

Kiehl’s a fost sponsor titular la Ultramaratonul din Badwater, catalogat drept „cea mai dură competiție de alergare din lume”. Într-o tentativă de doborâre a recordului mondial de alergare pe bandă în 24 de ore, doi ultramaratonişti experimentați şi-au propus să ducă la bun sfârşit cursa de 248 de km în magazinul reprezentativ al Kiehl’s, în cadrul primului “Maraton pe bandă” organizat vreodată de Kiehl’s. Maratonul pe Bandă organizat de Kiehl’s a strâns suma de 10.000 dolari în 24 de ore pentru YouthAIDS.

kiehls-4

Magazinul în sine

Dacă ajungeți în AFI Cotroceni, nu aveți voie să-l ratați. E, în sine, un mic colț de originalitate, de relaxare, un loc decorat încântător, modern, dar cu trimiteri la vintage. Sigur, designul unui magazin nu e prioritar, atunci când suntem în căutare de produse dermatocosmetice, dar odată ce intri aici, te cuprinde o atmosferă de calm și de liniște, de atât de americanul everything will be OK.

Elementele istorice surprind și încântă vizitatorii, inclusiv o motocicletă vintage iconică și faimosul schelet “Mr. Bones” al companiei Kiehl’s. Nu există două magazine Kiehl’s identice, însă toate transmit tradiția bogată farmaceutică a companiei.

Dincolo de faptul că magazinul aduce o mare parte din spiritul spițeriei originale din New York City, aici găsiți și o stație de mostre, zonă de cadouri, centru de testare.

Sunt doar cinci dintre motivele care cred că vor face din spațiul de 7o metri pătrați, din AFI Cotroceni, unul dintre cele mai importante repere de shopping.

E, cu siguranță, un loc în care abia aștept să mă întorc și pentru care am deja o listă de shopping.

Voi ați reușit să-i treceți pragul? Dacă da, cum vi s-a părut?

Voi reveni cu câteva reviewuri pentru câteva dintre produsele Kiehl’s, dar ceva mai încolo.

Vă doresc să aveți o săptămână frumoasă, cu bucurii și cu mult soare!

 

2 comentarii

  1. Am descoperit intamplator produsele Kiehl’s acum doi ani.
    La inceput mi-am procurat cremele de fata si apoi pe cele pentru corp.
    Imi plac produsele si le recomand cu bucurie tuturor doamnelor. Sunt exceptionale si pentru a le oferii cadou celor dragi.
    Cel mai mult folosesc Powerful Wrinkle Reducing Eye Cream pentru ochi si fata dar si Super Multi-Correctiv Crem.
    Puteti cere testere ca sa puteti incerca cremele.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.