Primul magazin Crabtree & Evelyn din România, deschis în Băneasa Shopping City

Săptămâna trecută, am fost invitată la dewschiderea unuia dintre cele mai cochete magazine din Băneasa Shopping City, Crabtree & Evelyn. Gazdele evenimentului au fost într-atât de amabile încât să-mi prezinte, pas cu pas, vitrină cu vitrină, toate gamele, astfel că știu exact ce cadouri să le iau celor dragi. Am avut ocazia să miros și să încerc toate gamele, dar să beneficiez și de un tratament pentru mâini, pentru a vedea cât sunt de eficiente produsele. Și, credeți-mă, chiar sunt. Nu degeaba, la fiecare 5 secunde, un produs din gama Hand Therapy este vândut undeva în lume.

Produsele Crabtree & Evelyn sunt realizate din ingrediente naturale și sunt disponibile într-o mulțime de arome cu note florale, fructate sau fresh, din colecţii precum Lily, Pomegranate Argan & Grapeseed Oil sau La Source.

Magazin-Crabtree

Gamele Crabtree & Evelyn îmbină armonios esenţele naturale de flori (iasomie, violetă, iris, trandafir, lăcrămioară) cu cele de fructe (avocado, portocală, rodie, lămâie), la care se adaugă uleiurile esenţiale (jojoba, santal, ambra, patchouli). Motto-ul Crabtree & Evelyn, Explore everything and keep the best, te îndeamnă să descoperi produsele şi să-ţi găseşti preferatele.

Crabtree & Evelyn a început cu un singur produs – săpunul. Acum, colecţiile sale cuprind produse de îngrijire personală – de la parfumuri, loţiuni şi creme de corp la geluri de duş sau produse SPA.

Brandul Crabtree & Evelyn a fost creat având ca sursă de inspiraţie, pe de o parte, activitatea lui John Evelyn, botanist din secolul XVII, iar pe de altă parte, frumuseţea şi calităţile extraordinare ale mărului sălbatic. Şi astăzi, numele Crabtree & Evelyn susţine respectul pentru natură şi încrederea că cele mai bune ingrediente se găsesc în plante.

Magazin-Crabtree-2

Gama Crabtree & Evelyn de produse Lily (note florale) :

Dacă vrei să simţi primăvara pe pielea ta, atunci produsele din gama Lily sunt ceea ce cauţi. Notele de bază au în alcătuire mosc şi ylang ylang. Nu degeaba parfumul este Winner of Bazaar Beauty Awards 2011, Singapore, “Favourite Floral Find”. În aceeaşi gamă vei găsi crema de mâini, crema şi loţiunea de corp, gelul de duş şi săpunul lichid.

Gama Crabtree & Evelyn de produse Pomegranate Argan & Grapeseed Oil (note fructate):

Colecţie care îmbină proprietăţile rodiei cu uleiurile din Maroc, vine în ajutorul tău prin produsele pentru îngrijire completă. Prin antioxidanţii naturali, produsul poate fi folosit iarna, protejându-ţi pielea de mediul rece. Crema de mâini din gamă a câştigat premii internaţionale, de la Australian Beauty Awards, în 2012, până la Heat Magazine – South Africa în 2013 (Best Hand Product).

h-pom44795perfect_pair_02

Mirosul proaspăt şi fructat îl poţi obţine folosind oricare dintre produsele din gamă (crema de mâini, crema şi loţiunea de corp, gelul de duş, săpunul lichid şi scrubul).

Crabtree & Evelyn – La Source Collection

Chiar de la ambalaj, produsele din gamă te duc cu gândul la ingredientele marine pe care le au în compoziție. La Source va da pielii tale relaxarea şi vitalizarea de care are nevoie după o zi în mediul agitat. Gelul de duş, loţiunea de corp, scrubul, săpunul exfoliant pentru masaj, vin în completarea răsfăţului tău. Crema de mâini din gama este cea mai apreciată în Australia, fiind desemnată Best New Hand Tool, în 2012.

La-Source

Judecând după aromele enumerate, ai crede că produsele sunt doar pentru femei. Însă există și gamele Crabtree & Evelyn dedicate îngrijirii bărbaţilor: Sandalwood, West Indian Lime şi Nomad sunt colecțiile care abia aşteaptă să fie încercate. 

Crabtree & Evelyn – Colecţia Heritage

Anul acesta, în septembrie, a fost lansată o colecţie limitată care celebrează tradiţia de peste 40 ani. Colecţia Heritage cuprinde parfumuri clasice Crabtree & Evelyn recreate cu aceeași atmosferă de epocă, dar cu tentă modernă. Aceasta cuprinde parfumuri clasice bărbăteşti şi parfumuri florale destinate femeilor: Venetian Violet, Old World Jasmine, Florentine Freesia, Hungary Water, Old Windsor, Neapolitan Bergamot, Sevilian Neroli.

Începându-şi activitatea în anul 1972 ca o mică afacere de familie, brandul Crabtree & Evelyn s-a extins rapid, în prezent deţinând peste 200 de magazine destinate exclusiv produselor sale în peste 65 de ţări. De-a lungul timpului, Crabtree & Evelyn a obţinut peste 80 de premii internaționale pentru calitatea produselor sale.

h-tar44679perfect_pair_02 h-som44880mini_book_01 h-ros44789perfect_pair_02
h-cit44794perfect_pair_01

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasa un comentariu

3 comentarii
  1. Mihaela Bolea says:

    Seturile astea arată pur şi simplu minunat! 🙂

  2. Vai ce de minunatii!Nu as spune “nu” la un set cu apa de trandafiri…Si cand te gandesti ca au pornit de la un simplu sapun…

  3. Florea Cristina says:

    abia le-am descoperit si sunt minunate

Lasă un comentariu