Se umple de lux cartierul Pantelimon

Mai sunt 21 de zile până când viața locuitorilor din cartierul Pantelimon și din zonele învecinate se va schimba radical. Serios, acum, dar eu nu prevăd un viitor prea strălucit magazinașelor de cartier, având în vedere că Mega Mall va fi, din câte am văzut cu cei doi ochi din dotare, de suprafața unei insule măricele, urmează să se deschidă.

Mai exact, unde o să ne cheltuim banii în cartierul Pantelimon?

Ei bine, chestia asta imensă o să aibă 200 de magazine, care mai de care, apără, Doamne, cardurile! Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger şi Musette sunt câteva.

mega-mall

Mega Mall Pantelimon – ce mai găseşti

Mega Mall o să aibă și zonă de entertainment cu un multiplex Cinema City cu 14 săli şi un nou concept de loc de joacă pentru copii.

Ca el să nu o ia de tot razna în timp ce ea probează, există un sports bar cu transmisiuni sportive și concerte live, cu zone de bowling pentru adulți și pentru copii și cu un spațiu de dining și de lounge ce oferă meniuri cu specific american. Mega Mall cuprinde și un casino, deschis 24 de ore din 24.

Un hectar de restaurante

Zona de food court va ocupa un spațiu impresionant de aproximativ 10.000 metri pătrați şi va găzdui restaurante si fast food-uri variate cu specific internațional precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box şi Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée şi Manufaktura by Doncafé.

mega-mall-1

Și o să fie și o terasă, de pe care o să se vadă, în toată splendoarea, Arena Națională, Palatul Parlamentului sau Hotel Intercontinental. Mai bifăm o parcare cu 3000 de locuri de parcare, dintre care 1000 pe acoperişul complexului, ce poate fi direct accesat din stradă pe o rampă rapidă.

Adresă Mega Mall

Eu zic că e bine. Să vă mai spun că am fix 1,5 kilometri de acasă, până acolo? God have mercy! Dacă încă n-ați aflat unde e, vă spun eu: la intersecția Şos. Pantelimon cu Pierre de Coubertin, (zona Electroaparataj, dacă vreți). Pe Google Maps sau în GPS, treceți Pierre de Coubertin 3.-5.

Pupici!

3 comentarii

  1. Muhahaha e vizavi de blocul in care sta mami :))) de abia astept. De un an de zile o bat la cap ca o sa stam numai in mall :))

  2. Si eu de-abia astept, eu am vreo 4 statii pana acolo. :)

  3. De mine e cam departe, dar tot ma tenteaza.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.