Machiaj cu aerograful. Voi ştiați despre el?

Ieri, am tot butonat posturile TV şi, la un moment dat, am zărit o ştire, mi se pare că era la B1. Acolo am auzit, prima dată, despre machiajul cu aerograful. Şi eu care mă uitasem după un aerograf pentru proiectele DIY, ca să vopsesc borcane, cutii şi tricouri… Să revin, însă. Cică ar fi mai natural, mai rezistent, mai glowy şi mai preferat de vedetele de la Hollywood. Astăzi, căutînd ştirea cu pricina, am găsit o alta, de pe Kanal D. Înțeleg că, pe lângă aerograf, ai nevoie de cosmetice speciale, pe care să le introduci în acesta şi să le pulverizezi. Google îmi spune că machiajul cu aerograful a fost folosit încă de prin anii 1920, pentru actori.

Într-un final, am găst şi ştirea difuzată de B1 şi o puteți vedea mai jos. La Kanal D, am înțeles că o sedință de makeup cu aerograful costă 150 lei, în timp ce la B1 prețul din ştire era de 250 lei.

Iar aici puteți vedea ştirea difizată de Kanal D, în care MUA execută un machiaj mai fantezist.

Voi ce ştiți despre acest tip de machiaj? L-ați încercat sau ați văzut vreunul executat?

6 comentarii

  1. e plin youtube-ul :) nu e asa mare smecherie sa te machiezi cu aerograful.. am impresia ca si o bloggerita romanca are, dar nu mai sunt sigura care.. poate Brindi, insa nu-s sigura :)

    • Daa, pe youtube am vazut azi, la noi se pare ca l-au ridicat la rang de mare descoperire. Ma gandesc ca il adopta tot mai multe saloane, dunno. Oricum, ar fi interesanta experienta, mai mult ca sa-mi dau seama cum difera fata de machiajul obisnuit. Eu tre’ sa recunosc ca nu mai vazusem. Kisses :*

  2. Am auzit de chestia asta, ma pregateam sa zic ce a zis si Miuri

  3. nu auzisem nici despre aerograf, nu si de machiajul cu asa ceva :)) am fost sincera :”>

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.