Trei lucruri care mă calcă pe nervi

Lucruri de care mă lovesc când mi-e lumea mai dragă, pentru care îmi car arsenalul după mine 6 zile din șapte și n-am nevoie de el decât în ziua în care, ia ghiciți, nu l-am mai luat. Lucruri mici, dar pe cât de mici, pe atât de sâcâitoare, care mă calcă pe nervi. Le dau în fapt aici, să le fac de râs:

1. Scamele pe hainele negre. Nu-i așa că merge bine hăinuța din blană artificială cu blugii ăia negri? Sau puloverul portocaliu din angora cu paltonul ăla din stofă neagră? Nu-i așa că rola de curățat hainele stă cel mai bine pe raftul de acasă, chiar atunci când ai nevoie de ea? Așaaaa cevaaaa… Credeți-mă, vin după o zi în care nici pisicile n-au pe ele câte firicele de blăniță artificială aveam eu pe pantaloni…

scame

2. Rujul pe dinți, pe care, doooh!, n-am cum să-l văd, că nu mi-am activat ochiul din gură. Şi da, m-am verificat acasă, dar o dată la o mie de cazuri, se mai întâmplă. Decența spune că îi faci un semn discret persoanei, nu o lași în eroare, să râdă și maidanezii de ea. Da, e valabil și pentru leușteanul din dinți și pentru orice resturi ce ne rămân pe meclă după ce ne suflăm nasul sau ne ștergem la gură. Se întâmplă și nu e o rușine, așa că spuneți dacă vedeți ceva, nu lăsați omul în eroare.

smile

3. Bălțile din București, când ajung pe picoarele tale. Contesă de-aș fi și exclusiv cu caleașca de-aș călători, eu o să crăp și n-o să înțeleg cum naiba poți să nu te umpli de stropi de picioare, pe dres ori pe pantaloni. Și cum nici ochiul de la spate nu îl activez decât rareori, urăsc să mă trezesc cu stropișorii cafenii până la ceafă. De regulă, când ajung în loc acoperit, fără noroaie, mă duc țintă la toaletă și mă verific. Trăim într-un oraș minunat, ce pot să spun… Avem mai mult noroi decât la vulcanii noroioși.

mud

Sunt doar trei lucruri, dar mă calcă pe nervi. Rău. Am din alea de scame și sub pernă și tot degeaba. Cu noroiul n-am ce face, cu rujul nu prea mi s-a întâmplat, mă enervează mai mult gândul, de unde și multe rujuri long lasting din portfardul meu, în ultima vreme.

Gata, lucrurile enerante recunoscute sunt pe jumătate date deoparte. Voi aveți din astea? Sunt curioasă: ce vă enervează?

(Sursă foto: Shutterstock)

3 comentarii

  1. Baltile si noroiul ma supara si pe mine. Cu rujul pe dinti nu prea am patit-o dar am patit ceva asemanator cu unele rimeluri, brusc n-au mai rezistat si au inceput sa lase picaturi negre pe pleoapa inferioara…si eu nu-mi fac si genele de jos! Dar tot degeaba! Si ma enerveaza raceala asta continua, nu mai trece! Neseriozitatea celor de la Fan Courier ma calca pe nervi dar trebuie sa fac reclamatii pana cineva ma ia in seama.

  2. Pe mine ma enerveaza cei care raspund la telefon in momentele cele mai nepotrivite (cum ar fi exact cand trebuie sa plateasca la casa sau cand ajung la rand la oficiul postal). Nu le pasa ca dupa ei asteapta o gramada de oameni.

  3. Oamenii care imi sufla in gura. Sunt vanzatoare si mai vine cate cineva cateodata si se opreste in fata mea si baga un oftat din ala din adancul plamanilor de miros ce au mancat acum trei saptamani. E un obicei tare prost, dar in fine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.