Louboutin lansează pantofii care-ți fac picioarele mai subțiri

LOUBOUTIN lansează NUDE, o colecție capsulă de pantofi în culori nude, care alungesc optic piciorul. 

“Pantofii sunt concepuți astfel încât să ofere femeii iluzia unui picior mai lung, dar nu să atragă atenția de la picioare sau de la vestimentația pe care aceasta o poartă. Pantofii dispar ca prin minune şi devin o extensie fluidă a picioarelor sale, alungind silueta”

– Christian Louboutin


Nude-shoes

Pantofii nude lansați de LOUBOUTIN, în colecția “THE NUDE“, sunt disponibili în patru nuanțe, de la nuanța de ivoriu rozaliu, până la castaniu închis, şi toți au emblematica talpă de culoare roşie.

Iar mişcarea lui CHRISTIAN LOUBOUTIN vine într-un context controversat, cel al culorii “nude“.

louboutin-nude

Ca o recunoaştere a diversității, LOUBOUTIN a lansat, recent, o aplicație gratuită pentru telefonul mobil, în care utilizatoarele pot încărca o imagine cu picioarele lor. Scopul aplicației este ca femeile să poate obține o potrivire perfectă a pantofului, cea mai bună alternativă pentru picioarele lor.

Prețul pantofilor nude LOUBOUTIN, care alungesc şi subțiază piciorul, porneşte de la 700$.

Deci, păstrăm din salariu pentru ei sau ne reorientăm?

Eu, una, am nişte dureri fashion. Puține, dar puternice. O bluză GIVENCHY, o geantă CHANEL, o pereche de pantofi LOUBOUTIN. Şi nude sunt chiar nuanța pe care mi-am dorit-o dintotdeauna.

9 comentarii

  1. 700$..vai mama..:|
    Dar merita; eu am probat o pereche multumita matusii mele (ce bine ca ne potrivim la numere :)) ) si intr-adevar simti ca porti acel Ceva. Sunt usori ca un fulg de nea in ciuda inaltimii.

    Momentan pot doar sa visez la ei, precum si la multe altele :))

  2. Probabil ca isi merita banii si te fac sa te simti tare speciala, dar avem nevoie de ceva timp sa economisim…

  3. Nu sunt o victima a brandurilor, uneori sa intampla sa nu imi placa designeri pe care lumea ii adora, dar o perecehe de Louboutin sunt exceptia mea de la regula. Chiar imi propun sa imi iau o pereche, dar vreau sa ajung intr-un magazin de-al lor, sa fiu sigura ca sunt veritabili!

    • I feel you :D Da, şi eu îmi doresc o pereche, dar mă tem că pantofii Louboutin stau la coadă după geanta Chane Rie de Cambon. Am scris, la un moment dat, despre ea. E superbă şi, oricum, fetişul meu e cu genti :P

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.