What's your L'Oreal True Match? Cum alegem corect fondul de ten

What’s your L’Oreal True Match? Cum alegem corect fondul de ten

L’Oreal True Match este unul dintre produsele hot ale acestei toamne, iar dacă nu l-ai încercat până acum, te sfătuiesc să o faci. Mai ales dacă ești în căutarea unui fond de ten bun și te numeri printre acelea care, chiar dacă își tot cumpără cosmetice, încă nu a găsit nuanța cea mai potrivită pentru fondul de ten.

L’Oreal True Match este disponibil în zece nuanțe și a fost desemnat, în urma unui studiu, singurul fond de ten din România care se potrivește tuturor tonurilor pielii.

Cum alegi fondul de ten potrivit?

Până nu demult, credeam că e rocket science. Însă dacă ai parte de sfaturile potrivite, alegerea corectă a fondului de ten nu mai pare chiar o operațiune NASA. Trebuie să ții cont de câteva lucruri: să fii demachiată, să porți haine într-o culoare neutră, iar analiza pielii să aibă loc într-un spațiu deschis, de preferat în lumină naturală.

fond de ten L'Oreal True Match

Bun, am trecut victorioase de prima etapă. Acum, la capitolul teorie, trebuie să reții cifra magică trei: mai exact, că există trei familii cromatice distincte, iar cunoașterea subtonului e esențială pentru a-ți alege fondul de ten potrivit.

Putem avea ten rece cu subton albastru-rozaliu, ten cald cu subton galben-auriu sau ten neutru, care e undeva pe la mijloc între cele două.

Ce e acela subton, cum îl identific și la ce mă ajută să știu?

Primul dintre ele este caracteristic celor cu păr natural în tonuri deschise, ochi deschiși la culoare și cărora expunerea la soare le cauzează înroșirea pielii. Nuanțele potrivite de L’Oreal True Match sunt, în acest caz, următoarele: 2.R/2.C, 3.R/3.C și 5N.

loreal true match nuante

Tenul cald cu subton galben-auriu este caracteristic celor cu păr natural în tonuri închise, ochi închiși la culoare (verde închis, căprui) și care capătă un bronz ușor și de lungă durată. Dacă te încadrezi în această categorie, nuanțele către care ar trebui să îți îndrepți atenția sunt: 3.D/3.W, 5.R/5.C, 5.D/5.W, 7.D/7.W.

loreal true match nuante

Dacă tenul tău este neutru, adică e caracterizat prin trăsături comune celor două tipuri de mai sus, în gama True Match vei găsi trei nuanțe cu intensități diferite din care să alegi: 1.5N, 3 N, 4 N.

loreal true match nuante

Sper ca informațiile să fie de folos, iar dacă sunteți în căutarea unui fond de ten bun, cu aspect natural, încercați și noul L’Oreal True Match. Are un preț recomandat foarte bun, zic eu, de 64,32 lei. Iar de-acum știți și ce nuanță vi se potrivește perfect ;)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.