Ochi de păpușă cu L’Oreal Miss Manga Mega Volume

Dragilor, ați văzut cu ce soare frumos a început acest nou an 2015? Cel puțin aici, la București, e un soare perfect, pentru care mă bucur mult. Sper că ați petrecut bine și frumos azi noapte, și încă o dată, vă doresc un an cu bucurie, cu zâmbete pe buze, cu voioșie-n suflet.

Și pentru că anul ăsta zic să deschidem ochii larg la tot ce e frumos, m-am gândit că nu pică rău să scriu câteva cuvinte despre un produs care e deja printre favorite. Mai exact, despre L’Oreal Miss Manga Mega Volume, cea mai nouă mascara pe care L’Oreal Paris a lansat-o, în decembrie anul trecut, și la noi.

manga-eyes

Dacă nu știți, manga înseamnă, în japoneză, benzi desenate, și cu siguranță cunoașteți personajele caracteristice stilului, cu ochii mari și chipurile expresive. Eu trebuie să recunosc că așteptam de ceva vreme să ajungă și la noi Miss Manga, iar cum l-am avut în mână, l-am folosit.

L’Oreal Miss Manga Mega Volume mascara – cum se aplică:

Mi se pare foarte ușor de folosit, periuța e una cu un design aparent simplist, însă mi se pare perfect concepută, dacă vă doriți, ca mine, să acoperiți și (sau în special) genele din colțul ochiului, fără să arăți, la finalul operațiunii, ca un raton. Cu minunata periuță conică și flexibilă la 360°, puteți  obține de 15 ori mai mult impact față de mascara obișnuită.

După cum se observă în imagine, vârful mai ascuțit permite asta, iar perii iau și distribuie exact atâta produs cât e necesar pentru o acoperire bună. Încă din primul strat acoperă bine, dar puteți construi strat pestre strat, fără să arate încărcat. Îmi pare rău că n-am apucat să fac fotografii cu fiecare strat, însă sper să vă convingă aspectul după trei straturi.

Încă o chestie care îmi place e că bagheta e flexibilă, ceea ce face aplicarea mult mai ușoară, iar consistența, oh, da, consistența! Yup, I’m a mascara junkie, le folosesc ca o turbată, mi se pare că au un cuvânt important de spus în machiaj, în efectul final, chiar și când machiajul e minimalist. Iar consistența, cred eu, e importantă pentru efectul acesta final. Am avut mascara minunate din punct de vedere al periuței, dar pe care le-am dat deoparte din cauză că aveau o consistență prea lichidă sau, dimpotrivă, prea densă.

periuta-miss-manga

L’Oreal Miss Manga Mega Volume – efecte:

Sincer, când am postat pe Facebook, imediat după eveniment, că abia aștept să testez produsul, una dintre cititoare mi-a comentat că ei nu prea îi place. Sincer, m-am mirat, pentru că, la capitolul mascara, nu am avut în veci vreo dezamăgire de la L’Oreal. Ba mai mult, produsul meu preferat e False Lash Wings, love, love, love!

Ei bine, se pare că L’Oreal Miss Manga Mega Volume e fix pe preferințele mele. Dacă sunteți în căutare de alungire, vi-l recomand cu căldură. Eu am gene destul de lungi, e drept, dar mascara asta e perfectă dacă visezi ochi umbriți de gene lungi, precum cele ale personajelor manga.

Cât despre rezistență, e un capitol la care L’Oreal Miss Manga Mega Volume stă foarte bine. L-am testat și la sport, cum știți că am obiceiul, după o zi de alergătură și a rezistat de nota 10. Se demachiază ușor, și cu bifazic, dar și cu lapte demachiant simplu sau doar cu produsul obișnuit de spălat pe față (eu am acum bifazicul de la Nivea și demachiantul de față Garnier, pentru ten sensibil, și folosesc Avene Cleanance, Eucerin și Sebionex, alternativ).

loreal-manga-demo L'Oreal Miss Manga Mega Volume

L’Oreal Miss Manga Mega Volume – preț:

L’Oreal Miss Manga Mega Volume are un preț recomandat de 39,99 lei și mi se pare că merită fiecare bănuț. Sper să fie o sugestie bună și vă recomand să îl încercați, dacă vă doriți o privire expresivă, cu gene luuuungi. ;)

miss_manga

L’Oreal Miss Manga Mega Volume – câștigă un loc pe raftul meu pentru că:

 • Efectul de alungire e incredibil, chiar de la primul strat
 • Are o rezistență foarte bună, nu se scutură de pe gene, nu se întinde
 • Se demachiază foarte ușor, indiferent de produsul demachiant, chiar și când a fost aplicat în trei straturi
 • Primește un loc mai în față pe raft pentru periuța care mi se pare perfectă, pentru că îmi permite să ajung și la genele din colțul ochiului
 • De asemenea, îmi place că are o baghetă care se îndoaie, ceea ce face utilizare mai ușoară și efectul final mai profi
 • Consistența mi se pare foarte șmecheră, ca să mă exprim ca o doamnă. Pe bune, e consistența perfectă pentru o mascara
 • Nu curge, nu lipeşte genele, nu încarcă genele și nu se întinde

Aș mai scrie mult și bine despre L’Oreal Miss Manga Mega Volume, dar am spus tot ce mi s-a părut concludent. Eu îl voi recumpăra, e clar pe lista descoperirilor de anul trecut, de care nu mă voi despărți prea curând.

Vă pup și nu uitați: deschideți ochii larg și priviți în jur. Bucurați-vă de tot ce e frumos.

Mulțumesc pentru că mă citiți!

Manga drawing found on © Shutterstock. Happy New Year, Shutterstock! <3

5 comentarii

 1. Abia astept sa il incerc! Acum am iar False Lash Wings dar e deja a treia luna de cand il folosesc si e cam timpul sa ne despartim… sper sa apuc sa ii fac un review-utz pe blog inainte sa ii zic la revedere pentru a doua oara. Pentru ca inca mai am doua rimeluri pe stoc, So couture tot de la L’Oreal si cel roz de la Yves Rocher, nu ma gandesc sa imi iau ceva nou acum, dar daca Miss Manga ma convinge, ma voi gandi la el pe viitor.
  Subscriu ideii ca rimelurile L’Oreal sunt minunate, nici eu nu am avut dezamagiri. Doar Telescopicul imi da de furca, dar am inteles ca tipele cu gene scurte se inteleg bine cu el, ori eu am genele foarte lungi si probabil de-aia. :)
  Ce sa zic… sa il folosesti cu drag in continuare!

  • Iubesc False Lash Wings, mi se pare senzațional și m-am înțeles de minune cu el. L-am tot recumpărat, însă, la un moment dat, m-am trezit cu mai multe mascara și voiam să le încerc, dar mi-l doresc în continuare și probabil că o să mi-l mai iau. E foarte fain Miss Manga, o să vezi, dacă o să ai chef să-l încerci. dincolo de efectele de alungire și de volun, grație periuței se aranjează și genele de așa manieră încât privirea capătă un aspect jucăuș, zglobiu, dar sexi. E foarte cool, o să vezi, sunt sigură că o să-ți placă. Telescopicul mi-a plăcut și el, dar pe rpimele locuri L’Oreal rămân False Lash și Miss Manga.

 2. Eu am primit unul dar pana nu le termin pe cele 2 incepute deja, nu-l testez! Sigur o sa fie bun!

  • Și eu aveam începute tot două sau trei, dar n-am rezistat tentației. Acum, îmi vine mereu să-l folosesc pe ăsta :)) Dar mai îndrept mâna și spre celelalte, că mi-ar părea rău să le arunc pe jumătate pline.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.