Love at first sight: noile produse L’Oreal Paris şi tendințele în 2016

Noutățile L’Oreal sunt aici, la fel și trendurile în make-up. O să încep cu produsele, în articolul de azi, cu atât mai mult cu cât nici nu am apucat să le testez pe toate, că am deja câteva de care nu mă mai pot lipsi.

Și am să încep cu L’Oreal Infaillible Lips, rujul rezistent la transfer, care nu doar se “laudă” că rezistă pe buze 24 ore, dar chiar o face. E pur și simplu uimitor rujul ăsta și vă mărturisesc că am fost sceptică atunci când Alex Abagiu ne-a vorbit despre el, la evenimentul în care am aflat trendurile în materie de make-up, dar și care sunt noutățile L’Oreal.

La fel vă mărturisesc că a fost primul produs, dintre cele noi, pe care l-am încercat și a devenit preferatul meu. Aplicarea e facilă, întâi stratul de culoare, urmat (sau nu) de unul sau mai multe straturi de blasam (care conține acid hialuronic). Mai multe straturi de balsam înseamnă un finish mai glossy. Eu am nuanța Violet Parfait și îmi place mult.

loreal infaillible lips

noutati loreal

L’Oreal Infaillible Sculpt este o paletă pentru conturarea feței care, din punctul meu de vedere, al unui non make-up artist, ne face să răsuflăm fericite că, în sfârșit, există un produs care să ne dea curajul să încercăm contouringul, fără teama de a obține un rezultat exagerat.

loreal infaillible sculpt

Am văzut produsul la treabă și mi se pare ușor de folosit. Cumva, parcă nu mă neliniștesc la gândul că aș putea purta pe față un machiaj “așa nu”. Nu l-am folosit încă, dar cum o voi face, vă povestesc. De adăugat mai am doar că e disponibil în trei nuanțe: claire, claire a medium, medium a matte.

lorea cosmetice noutati

L’Oreal Superliner Gel Intenza e un produs waterproof, cu o rezistență de 24 ore. Are o pensulă de înaltă precizie și atât vă spun: trebuie să-l încercați. :)

loreal super gel eyelinerL’Oreal Brow Plumper e un produs care periază, conturează și fixează sprâncenele. Grație periuței rotunde, face toate acestea cu un singur gest. Este disponibil în două nuanțe: transparent și dark brunette.

loreal brow plumper

Deși, spre marea mea tristețe, nu am putut sta până la finalul demonstrației lui Alex Abagiu și mi-e tare necaz, am plecat cu mult, foarte multe informații noi. Le-am strâns, pentru voi, într-un draft pentru un articolul viitor pe care îl pregătesc și despre care vă menționam la începutul acestei postări.

loreal alex abagiu machiaj

loreal alex abagiu machiaj

Până atunci, vă las cu gândurile mele bune și, dacă aveți întrebări despre vreunul dintre produse, știți unde mă găsiți :)

O zi de marți așa cu v-o doriți!

Kisses and hugs!

1 comentariu

  1. arata tare bine noutatile l’oreal <3

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.