L’Oreal False Lash Wings Mascara – Gene false fără gene false, anyone?

Am de la natură gene destul de lunguțe, dese și care se aranjează frumos cam cu orice mascara. Dar, ca orice femeie, îmi doresc mai mult. Așa că nu mă țin departe de căutări precum “gene cu mai mult volum“, “gene mai lungi“, “gene mai bogate“. False Lash Wings de la L’Oreal lungește incredibil genele. Eu îl aplic în două straturi, în general, dar pentru efect dramatic, trei straturi should just do it.

În zilele când nu prea am chef să mă machiez, dar vreau să arăt pretty OK, mascara nu-mi lipsește. Alături de un pic de creion dermatograf alb sau nude pe conjunctivă, poate un strop de blush și un ruj sau un lipgloss potrivit, mascara e cel ce face diferența.

 

loreal-false-lash-wings-mascara

Peria e specială. pe lângă faptul că e confecționată dintr-un cauciuc, iar într-o parte aduce cu aripile unui fluture. Designul periei Fase Lash Wings e menit să ajute la aplicare – perii mai lungi trebuie să rimeleze genele din colțul ochiului.

În cazul meu, deși mai am multe mascara ce abia așteaptă să fie folosite, trebuie să-mi recumpăr L’Oreal False Lash Wings Mascara, altfel nu mai am pace. Tubul pe care sunt gata-gata să-l termin m-a ținut mai bine de trei luni. Vi-l menționam, de altfel, printre produsele favoritele ale lunilor mai, aprilie și martie.

Cum se aplică:

Cu atenție, dar ceva mai puțină decât în cazul altor mascara. Nu am reușit decât de foarte puține ori performanța de a mă picta bine de tot pe pleoapa superioară și, doar o dată, cele două mâini stângi, neatenția și graba mi-au băgat periuța în ochi. În rest, straturile se usucă repejor și grație periuței ingenioase.

l'oreal

L’Oreal False Lash Wings Mascara – câștigă un loc pe raftul meu pentru că:

Nu doar că-și respectă promisiunea – aceea de a-ți face genele lungi, fără să le încarce, dar rezistă până când ai chef să-l demachiezi, fără să se scuture, fără să se topească  – și cum am avut mai multe anotimpuri într-o săptămână, l-am testat și pe caniculă, și pe ploaie, și a rezistat impecabil.

Lungește genele într-un mod amețitor, pe cuvântul meu, dar totul arată natural. Am dus lucrurile cât am putut eu de departe: am aplicat multe, multe straturi. Tot nu arată încărcat.

Conferă volum și le separă, iar periuța îmi permite să rimelez și genele din colțul ochiului, cele care fac privirea mai intensă.

Rezistă mult și bine, la sport, la caniculă, la ploi. Atenție: nu e și nici nu vrea să fie rezistentă la apă, dar asta nu înseamnă ca la prima lacrimă scursă la… un film de dragoste o să înceapă să curgă șiroaie.

L’Oreal False Lash Wings Mascara – nu prea îl iubesc din cauză că:

… nu e ca sacul fără fund și vine o zi de vară în viața unei beauty bloggerițe când mascara preferată se termină. E un produs căruia nu am ce-i reproșa și la care n-o să renunț prea curând.

Puteți vedea ce minuni face Alexandru Abagiu cu L’Oreal False Lash Wings Mascara în clipul de mai jos, via L’Oreal Paris România on YouTube:

Dincolo de orice mascara însă, am un super pont pentru voi, legat tot de gene. Asta pentru că tot e vară și trebuie să arătăm ca scoase din cutie, chiar dacă nu putem folosi mereu machiaj. 

Dar despre acest super-pont vă voi povesti foarte, foarte curând.

Kisses and hugs!

7 comentarii

  1. Wow ce gene frumoasa iti face. Asa da efect de gene false. Te pup.

  2. Asteptam pontul!
    Mie imi place mult False Lash Wings, are un super efect, reusesc sa-l aplic fara sa ating pleoapa, ceea ce nu mi se intampla la fel de des cu alte produse similare.

  3. Ce bine arată genele tale! L-aș încerca și eu. Mă bucur că nu încarcă genele. :)

  4. Acum am citit aceasta recenzie asa ca stiu ce(alt) cadou imi fac de Craciun! Multumesc, Antonia! Arata grozave genele!

  5. grozav! grozav, am vrut sa spun! dar tableta mi-a luat “grozave”

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.