Longeviv, o opțiune online pentru produse naturale

Săptămâna trecută, am fost invitată la un eveniment Longeviv.ro, unde am avut ocazia să aflu mai multe informații despre două dintre brandurile pe care acest magazin online le comericalizează: Konjac Sponge și Moroccan Natural.

Konjac Sponge este disponibil prin intermediul magazinului online www.longeviv.ro. 100% vegetal, obținut dintr-o plantă asiatică, buretele Konjac curăță blând pielea și îndepărtează toate impuritățile, îmbunătățind circulația sângelui și oferind un aspect neted.

Buretele Konjac Sponge

Acesta este disponibil în variante pentru față, corp și pielea bebelușilor, și cu ajutorul său se realizează o exfoliere blândă, fără a folosi niciun produs de curățare. Fabricat din planta asiatică numită Amorphophallus Konjac, produsul conține fier, fosfor, zinc, vitaminele A, E, D, și complexul B (B1, B2, B6, B12), vitamina C și acid folic.

Buretele Konjac este disponibil în mai multe culori – roșu, cu o concentrație de argilă roșie adăugată, destinat pielii uscate și sensibile, verde, cu argilă verde pentru tenul normal și mixt, roz – pentru pielea extrem de sensibilă, cu un conținut de argilă roz, alb (fără niciun adaos) și negru, pentru tenul gras al adolescenților, ideal datorită conținutului de cărbune de bambus, antioxidant natural ce ține acneea departe.

Produse de îngrijire a pielii şi părului Moroccan Natural

Cel de-al doilea brand, Moroccan Natural,  pune la dispoziție o gamă de îngrijire a pielii și a părului naturală, 100% organică, bazată pe ingrediente de cea mai înaltă calitate, precum uleiul de argan și argila Rhassoul. Produsele companiei de origine londoneză sunt lipsite de adaosuri chimice, ingrediente sintetice sau de parabeni.

Moroccan Natural are în portofoliu produse diverse: masca de argilă Rhassoul, săpun organic cu argilă, săpun lichid african cu lemongrass, serum de față cu ulei de argan și extract de trandafir, tratament pentru păr pe bază de ulei de argan, ulei de argan virgin, ulei de argan cu efect de strălucire, ulei de argan pentru corp, ulei de argan pentru ten radios (cu alb de bismut și ulei de cătină în compoziție), ulei de semințe de cactus Prickley Pear și ulei hidratant pentru zona ochilor.

Gama Manatude pentru bărbați

longeviv manatude

De asemenea, brandul londonez a lansat de curând gama dedicată bărbaților – MANATUDE, care conține produse precum: ulei pentru bărbierit, ulei pentru îngrijire facială (ideal pentru hidratare), săpun solid cu argilă, săpun lichid și argilă Rhassoul pentru măști.

Eu m-am bucurat să aflu despre aceste noutăți, mai ales că, spre rușinea mea, nu aflasem încă despre Longeviv, care înțeleg că s-a deschis în luna septembrie a anului trecut. Gășiți aici de la cosmetice pentru îngrijirea tenului (ape florale, creme hidratante și protectoare, loțiuni de corp, uleiuri virgine, unt de corp), părului și produse destinate îngrijirii bărbaților, până la alimente cu proprietăți antioxidante și detergenți ecologici.

Spor la shopping să aveți. 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.