L’Occitane Imortele Divine, soluția pentru ten fără vârstă

Imortelele se numesc așa pentru că nu ofilesc niciodată, nici măcar după ce au fost culese. Alături de alte șapte uleiuri vegetale – limba-mielului, ciuboțica-cucului, aurul uleiului plăcerii, cătina albă, drobuşorul şi măceş, L’OCCITANE alătură uleiul esențial Immortelle de Corsica, care acționează pentru a regenera şi a reface pielea în profunzime.

Și, dragile mele, nu vă gândiți că, dacă aveți 20 de ani, nu aveți nevoie de produse antirid, de produse pentru fermitatea pielii. Trebuie să aveți grijă din timp de tenul vostru, nu trebuie să lăsați ridurile să apară, ca apoi să vă ocupați de ele. Formulele cu uleiuri vegetale vă ajută să preveniți problemele și să potențați calitățile tenului vostru.

Cu 2 brevete, uleiul Nutriție Divină ajută la corectarea tuturor semnelor de îmbătrânire şi recreează o nouă textură a pielii, mai densă, refăcută.

Acționează în interiorul celulei pentru menținerea tinereții pielii, redarea echilibrului pielii cu elementele nutritive esențiale (omega 3,6 şi 9) pentru o piele suplă, catifelată zilnic. De asemenea, acesta atenuează ridurile, oferă o densitate nouă pielii.

În gama L’Occitane Imortele Divine există balsam de ochi, cremă de față, extract divin și loțiune demachiantă.

loccitane-imortele-divine

  • L’OCCITANE IMORTELE DIVINE Ulei Față (30 ML – 395 lei), un ulei pentru față şi decolteu, cu o textură delicată, care pătrunde în piele, pentru a corecta toate semnele îmbătrânirii şi pentru a recrea o nouă textură a pielii.
  • L’OCCITANE Cremă Prețioasă oferă o acțiune triplă pentru a stimula fermitatea şi a reduce apariția ridurilor
  • L’OCCITANE IMORTELE DIVINE cremă de față (50ML – 215 lei), o cremă pentru față şi gât reduce ridurile profunde, oferă fermitate, protejează împotriva agresiunilor externe, responsabile de accelerarea îmbătrânirii pielii

Crema Divină Immortelle a fost votată drept cea mai bună cremă-minune împotriva îmbătrânirii de către “Biblia de Frumusețe anti-îmbătrânire”, pe baza evaluărilor unui segment independent de 200 femei, care au testat crema timp de 4 săptămâni.

Eu n-am apucat să o testez, nici în farmacii n-am ajuns să văd măcar ce textură are, dar când aud de uleiuri, fac ochii mari și mă declar interesată. Sper să o încerc și să vă împărtășesc părerea mea. Voi ați încercat ceva din aceată gamă?

Kisses and hugs! Un ten făr’ de riduri să aveți!

lovely strawflower grows on © Shutterstock also

2 comentarii

  1. eu am o masca de la L’Occitane cu ulei esential si apa de angelica.Instant hidration mask scrie pe ea si chiar asa face! E f placut momentul cat o am pe fata…parca m-as fi pierdut cu fata intr-un lan cu roua de dimineata undeva prin Alpi ! si daca tot veni vorba…fug sa ma bag putin la spa :-))
    E adevarat ca te cucereste si sunt convinsa ca si eu as fi captivata total de gama Immortaelle.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.