Estee Lauder: If you like Lilly Pulitzer și locuiești prin SUA

Ca să nu împărțim doar bucuriile, ci și ciuda, trebuie să vă arăt și vouă ce ofertă frumoasă am primit eu pe e-mail de la esteelauder.com. Ai un deal numai bun: un set de produse Estee Lauder într-o geantă cosmetică Lilly Pulitzer. Care mie mi-a atras mult atenția, căci v-am mai povestit cât îmi plac treburile astea.

Produsele Estee Lauder sunt: Advanced Night Repair Serum, Somptuous Mascara (Black), Estee Lauder Pleasures Body Lotion și un pieptene roz tare simpatic. Cadoul promoțional îl primești la comanda oricărui fond de ten sau produs de skincare în valoare de minimum 35$.

Și cred că pagina de promoție e făcută de un bărbat, căci Estee Lauder mă roagă să-mi aleg, totuși, și nuanțele pentru paleta cu patru farduri de ochi și pentru ruj, dintre subtle sau bold. Adicătelea, cum ar veni, le primesc și pe alea gratis dacă fac comanda despre care vă spuneam mai sus.

Toate bune și frumoase, numai că e o ofertă de care pot beneficia doar cei din SUA. Așa că, pune-ți, Antonia dragă, pofta-n cui și mai fă mătăluță niște economie, că nu-ți strică…

estee lauder summer gift

2 comentarii

  1. deh…. daca umbli prea mult virtual :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.