Lierac și Phyto – soluții pentru scalp și pentru ten

În farmaciile Help Net intru deseori. Fie că mă opresc pentru suplimente, pentru probiotice sau pentru medicamente uzuale, de avut în casă, just in case, aici găsesc dele mai noi soluții pentru problemele de ten sau de păr. Recent, Help Net a introdus pe rafturi gama Magnificence, prima gamă pentru îngrijirea tenului, care luptă împotrivă apariției ridurilor, pentru a reda fermitatea și luminozitatea acestuia.

_MAGNIFICENCE__FLEUR_GAMME

Aceasta are la bază D-Glyox, un brevet Lierac și primul complex care acționează în toate stadiile procesului glicoxidării, prin combinația exclusivă a trei ingrediente active cu proprietăți puternice anti-aging – flori de rodie, arbore de mătase și peptide lipozomiale. Magnificence atenuează ridurile, fermizeaza pielea și reconferă luminozitate tenului.

Tot în Help Net am descoperit că există exclusiv o inovație împotriva mătreții, Phytosquam. Tratamentul intensiv, cu efect direct asupra mătreții severe și cele două șampoane complementare, ideale pentru păr cu tendința de îngrășare sau uscat conțin un complex inovator de ingrediente active purificatoare și calmante care elimină mătreață în timp record și calmează imediat mâncărimea.

phyto

Scalpul este protejat, iar părul rămâne mătăsos și strălucitor. Studiile au demonstrat efecte favorabile în cazul a peste 88% din subiecți.

Așadar, dacă aveți mici sau mari probelme, dați o raită pe la Help Net. În gamele Lierac și Phyto giur veți găsi ceva care să vă fie de ajutor.

Fiți frumoși și sănătoși! Vă pup!

Beautiful red head from © Shutterstock

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.