S-a lansat revista SPA & Wellness

despreSpa.ro, ghidul wellness și SPA din România, a lansat prima revistă SPA & Wellness din România și Europa de Sud-Est, destinată iubitorilor de spa și tuturor persoanelor care doresc să aibă acces la informații de calitate cu privire la tratamentele SPA disponibile pe piață, locațiile care prezintă facilități de relaxare, precum și produsele recomandate pentru uz personal și/sau profesional.

Revista prezintă cele mai noi terapii spa din lume, opiniile specialiștilor din domeniu, facilitățile medicale din lumea spa, tratamentul revoluționar Liftingul Vampirilor (în articolul semnat de Dr. Dana Jianu), un studiu despre trendul Golf & SPA în Europa de Est, un articol complex despre masajul cu accesorii (pietre calde, bocceluțe, scoici etc.), dar și sfaturi pentru cei care doresc să se relaxeze la birou.

În paginile revistei vei găsi și un dosar despre tradiții chinezești (Feng Shui, Chi Kung, sănătate prin pietrele de jad) și cum ne putem ameliora calitatea vieții extrăgând din Chinese Wellness trucuri și idei simple, dar cu efect major.

Nu lipsește nici secțiunea despre SPA la masculin, dar și ultimele tendințe în machiajul SPA, prezentate de Mirela Păduraru.

În fiecare zi ne căutăm echilibrul. Prin revistă SPA & Wellness, ne propunem să aducem relaxarea cu un pas mai aproape de toți cei care doresc să facă o schimbare orientată spre echilibru în stilul lor de viață. Recomandăm centre spa în care ne-am simțit minunat, dar și tratamente spa care ne-au răsfățat toate simțurile. Revistă este axată strict pe wellness și spa, trend-uri care vor fi îmbrățișate de foarte multe persoane în cel mai scurt timp

— Ioana Marian, fondator și director general despreSpa.ro

2 comentarii

  1. Interesant, nu am mai auzit de o revistă dedicată tratamentelor SPA.Și ca să îți răspund la intrebările de pe FB, eu personal cumpăr reviste doar când vin însoțite de produse de calitate.În rest, culeg de pe internet informațiile de care am nevoie.Știu, destul de urât din partea mea, însă prefer să cumpăr o carte decât o revistă plină pe jumătate de reclame.

    • Nu mi se pare deloc urât, și eu sunt foarte selctivă și destul de pretențioasă, când vine vorba despre a cumpăra reviste tipărite. Îmi place mult revista Femeia, dar și cele în format pocket, nu știu de ce, dar le găsesc mai prietenoase. Dar și eu, ca și tine, îmi culeg mrea parte a informațiilor de pe internet și rareori citesc tipărite.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.