La Roche-Posay Cicaplast Mains: Scurt review pentru o cremă de locul I

La Roche-Posay Cicaplast Mains: Scurt review pentru o cremă de locul I

Hai, dom’le, ce mai poți să ne spui despre o cremă de mâini? Păi, chiar așa. Or fi sau nu informații noi cele pe care vreau eu să vi le transmit azi, nu știu. Cert e că La Roche-Posay Cicaplast Mains trebuie să aibă un review și la mine pe blog, căci altfel nu-mi voi găsi liniștea.

La Roche-Posay Cicaplast Mains e pe piață de mulți ani, timp în care eu am avut vreo trei. pe prima dintre ele am primit-o spre testare și de atunci am continuat să o cumpăr.

Dacă nu ați mai folosit-o până acum, trebuie să știți că e o cremă de mâni diferită de cele “obișnuite”, ca să le numesc așa. La Roche-Posay Cicaplast Mains nu conține parfum sau parabeni, deci nu vă așteptați să mirosiți a poiană, a apus de soare, a câmpuri de lavandă, a prăjituri sau a mai știu eu ce, ați prins ideea.

Nu miroase, dar are în compoziție 30% glicerină și 4% niacinamide (o formă a vitaminei B3, extrem de benefică pentru piele), iar comboul ăsta o face de nota 20. În plus, lipsa mirsului nu înseamnă că miroase urât ci că nu miroase, pur și simplu.

La Roche Posay Cicaplast Mains 2

Are o textură de gel, dar cumva mai vâscos, se absoarbe destul de rapid în piele, dar lasă ceva film gras pe piele, nu ceva tragic și de nereparat rapid cu un șervețel. Hidratează instant și, din punctul ăsta de vedere, cred că e în top trei creme de mâini ever, în competiție serioasă pentru prima poziție din clasament.

Dacă sunteți ca mine și mai mereu uitați sau vă grăbiți și nu mai folosiți mănuși, atunci crema asta e senzație. Și vă spune asta cineva care a depășit de multă vreme limita admisă a numărului de creme de mâini pe care îl poate deține o persoană. De la momentul în care scriam acest articol, am mai adunat câteva. Bine, fie, multe. OK, OK, foarte multe… Așa că, în calitate de acest Jabba al cremelor de mâini, știu ce zic, credeți-mă.

Așadar, dacă sunteți în căutare de o cremă bună de mâini, apleați cu încredere la aceasta. La Roche-Posay Cicaplast Mains e de avut mereu în casă, în geantă și poate fi la fel de bine folosită și pentru față, dacă aveți tenul urcat, pentru buze, pentru corp. E un soi de produs de luat pe o insulă pustie. O găsiți la Bebe Tei (28 lei / 50 ml), dar și în multe alte farmacii.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.