Review Klorane Șampon uscat cu lapte de ovăz

Șampoanele uscate… Această relație love and hate. Love pentru că te scot din belea când ai da orice să salvezi un minuțel, hate pentru că mie îmi place enorm părul spălat și cred că puține lucruri pot înfrumuseța o femeie cum o face un păr curat.

Din păcate, cu foarte puține șampoane uscate m-am înțeles pe termen lung. Marea problemă cu cele mai multe dintre ele e că îmi provoacă răni sau iritații ale scalpului. Ca să evit, încerc să le alternez sau să le folosesc cât mai rar cu putință.

Unul dintre șampoanele uscate încercate recent și care a fost o mare surpriză plăcută e șamponul ucscat cu lapte de ovăz de la Klorane. Se aplică întocmai celorlalte produse de acest fel, de la o distanță suficientă, cam 15 cm, iar după ce e aplicat pe cărări-cărări, trebuie să-l lăsați un pic să-și facă treaba. Apoi, eu în loc să-l periez, aleg să folosesc un șervețel de hârtie și, în fața unei oglinzi, să elimin surplusul.

Șampon-uscat-Klorane-cu-textură-nuanțată,-150-ml,-preț-55-lei

Nu mi s-a părut că miroase în vreun fel, ceea ce nu e tocmai rău. Ce m-a încântat total este că nu am resimțit nici o neplăcere după utilizare. E drept, l-am aplicat dimineața, iar seara eram deja sub duș, șamponând sub apa fierbinte părul.

Împrospătează instant, reziduurile albe se îndepărtează cu ușurință, iar efectul fresh durează. Cum ziceam, nu rezist eu prea mult cu părul nespălat, dar mă bate gândul să încerc ceva mai mult, de dragul experientului blogosferic, ca sa zic așa :D

Și cum e vară și e deja căldură mare, vi-l recomand cu drag, fie și doar ca mijloc de a vă oferi un moment de prospețime și muuuult volum, într-o zi aglomerată. Și mai trebui să știți ceva, căci a cam început sezonul vacanțelor: acest șampon uscat face parte, alături de alte trei produse, din kitul must-have al verii, pe care îl recomandă Laboratoarele Klorane.

E vorba despre produsele din gama Klorane cu unt de Mango, o linie de tratament care reface, hidratează în profunzime și conferă strălucire părului uscat și deteriorat. Datorită extractului de mango, protejează fibra capilară împotriva efectelor agresive ale soarelui și limitează pierderea de apă – prevenind astfel deshidratarea părului în timpul verii.

Kitul de vară must-have pentru păr de la Laboratoarele Botanice Klorane este disponibil în toate farmaciile din țară și cuprinde:

  • Șamponul Klorane cu unt de mango (200 ml – 30 ron) repară și protejează părul, fiind îmbogățit cu o infuzie suplimentară de lipoproteine și ceară emolientă, care catifelează și descurcă rapid firele de păr.
  • Balsamul Klorane cu unt de mango (150ml – 35 ron) îmbracă, rehidratează și restructurează firul de păr. Descurcă părul și îi asigură catifelare şi strălucire.
  • Masca reparatoare Klorane cu unt de mango (150 ml – 71 ron) hrăneşte şi repară părul extrem de uscat şi deteriorat de soare, asigură restructurarea intensă şi de lungă durată a tulpinii firului de păr și îl protejează. 
  • Șamponul uscat Klorane cu textură colorată: 150 ml – 55 ron

Eu vă recomand cu drag șamponul, chiar face o treabă bună. Îilele următoare, voi încerca și șamponul și balsamul din gama Mango, air dacă aveți întrebări, le aștept în comentarii sau pe mail.

Kisses, lots of kisses!

(Foto cover: Shutterstock)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.