Kate Moss, urmărită de un voyeur în noua campanie Alexander McQueen

KATE MOSS este noua imagine Alexander McQueen și, de data aceasta, e mai vizibilă ca oricând. Modelul joacă într-un scurtmetraj inspirat de thriller-ul cult al anilor ’60 din Marea Britanie, Peeping Tom.

Scurt, scurt, dar intens, aș zice. Mie mi-a cam dat fiori filmul ăsta, văzut cumva prin ochii unui voyeur care o urmărește pe Kate pe străzi întunecate, până în punctul în care aceasta intră într-o clădire părăsită, unde începe să se dezbrace. Unde mai pui că obsedatul urmăritor mai are și o păpușă după chipul și asemănarea lui Kate (care, OMG, OMG, OMG, vă vine să credeți că are 40 ani?).

Și unde mai puneți că ea e îmbrăcată fix ca să înfierbânte imaginația lu’ d-alde peeping tomși din ăștia: piele, chingi, curele, chestii grele, ce să mai.

Eu sunt, oricum, mare fană a producțiilor de gen, pe principiul “cu cât mai obscur, mai de neînțeles, cu atât mai bine“, dar scurtmetrajul ăsta e wow. I mean, scârțâitul treptelor alea din lemn, în timp ce Kate Moss le urcă, încălțată cu niște creații McQueen, pliurile fustei din piele, pe care, dacă te concentrezi și ai liniște în jur, aproape că o auzi foșnind, ca să nu mai pomenesc despre părul și machiajul ei. Moss pare dintr-o altă lume.

Filmările și ședința foto au avut loc în East London, iar responsabil de ele a fost Steven Klein, unul dintre colaboratorii cei mai vechi ai lui McQueen.

Chiar sunt curioasă: vă place Kate, cu look-ul ei auriu și cu rolul ei ciudat? Eu nu mă omor după ea, în general, deși sunt de acord că e unul dintre cei care au influențat enorm lumea modelling-ului, însă în campania asta o ador. 

Sursa foto cover

2 comentarii

  1. Mi se pare ciudată apariția ei, însă totodată mi se pare și wow!Nu ma pot hotărâ, dacă îmi place sa nu =))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.