Un produs excelent pentru unghii

Este vorba despre un produs destinat îngrijirii cuticulelor, intrat în rutina mea nu cu foarte multă vreme în urmă, dar folosit zilnic și cu rezultate vizibile. Este vorba despre JESSICA PHENOMEN OIL, un ulei pentru unghii și cuticule, care e fix cum în zice numele, fenomenal.

De multă vreme nu-mi mai tai cuticulele, așa că am nevoie de astfel de produse, pentru ca mâinile mele să arate cât de cât îngrijite. E suficient că am destule probleme cu unghiile, care se rup usor și se exfoliază foarte repede. E frustrant și pentru că oja, chiar și cea mai rezistentă, se exfoliază și ea, odată cu unghia, așa că sunt nevoită fie să refac manichiura des, fie să nu le colorez.

Oricum, folosesc în prezent un tratament pentru unghii cu mai mulți pași/produse, despre care sper să vă povestesc lucruri bune, însă abia l-am început, so stay tuned.

Revenind la JESSICA PHENOMEN OIL, acesta rehidratează unghiile și cuticulele uscate și e indicat și pentru zonele aspre ale corpului, care au nevoie de hidratare puternică – genunchi, picioare, coate.

jessica-phenomen-oil-bottle

Lista de ingrediente arată cam așa:

Panalane, (Hydrogenated Polyisobutene), Jojoba Oil, Sweet Almond Oil, Rice (Oryza Satiba) Bran Oil, PEG-8, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Ascorbic Acid, Citric Acid, Parfum (Almond Fragrance).

Eu am avut un recipient de 7,4 ml și am folosit produsul o dată pe zi, aplicat din abundență. Recipientul e dotat cu pipetă, lucru care mi s-a părut foarte util. Încă mai am cam un sfert de sticluță, deci a ținut ceva.

Și trebuie să vă spun că e primul produs de acest fel ale cărui rezultate sunt imediat vizibile și de durată, care m-au convins să-l folosesc zilnic. L-am purtat cu mine în poșetă, l-am aplicat oricunde, oricând, căci pe cât e de hidratant, pe atât de bine intră în piele, așa că te poți întoarce rapid la ce făceai.

Produsul este fabricat în SUA și distribuit la noi prin Exclusiv Cosmetics, prin magazinul online Jessica. Un recipient cu 14,8 ml de produs costă 72 lei.

Sincer, e un produs fără cusur, voi continua să-l folosesc și îl voi cumpăra cu siguranță.

6 comentarii

  1. Ce frumoase erau toate, deja ma si vedeam folosindu-l pana… am vazut pretul :(
    Oricum e bine de stiut.
    Numai bine

  2. Nu am folosit produse pentru intarirea unghiilor pana acum, slava Domnului am unghiile ok, insa nu se stie niciodata.Si pe mine ma inspaimnata unele preturi, dar daca sunt multumita de produs il cumpar, chiar daca este mai scump, decat sa fac experimente cu multe alte produse ieftine.

  3. Interesant produs, nici eu nu imi tai cuticulele si cred ca am nevoie de asa ceva. Pup

  4. Poza cu unghiuțele tale grăieşte de la sine despre beneficiile acestui produs. Să-l foloseşti cu drag, iar rezultatele să se vadă şi-n timp. Pupici! ♥

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.