Jessica Autumn Romance: A venit, a venit toamna, acoperă-mi unghiile cu ceva

Jessica Autumn Romance: A venit, a venit toamna, acoperă-mi unghiile cu ceva

Jessica a lansat o colecție de care eu mă declar fermecată. Chiar și în ciuda răcelii pe care abia o duc pe picioare și pe care am dobândit-o acum două seri (când am crezut că o să înceapă să ningă, atât era de frig) mie tot îmi place toamna, Iar cele șase nuanțe ale colecției Jessica Autumn Romance nici că puteau fi mai tomnatice și mai potrivite pentru vremea de afară.

Am folosit deja două dintre lacurile de unghii, alături de base coat-ul Bend don’t break și de top coat-ul Brilliance și se comportă excelent: acoperirea e aproape perfectă chiar de la primul strat și perfectă după două straturi, aplicarea e facilă (nu rămân dâre, goluri, se usucă ușor, iar pensula permite aplicarea fără a murdări cuticula), rezistența este medie spre mare (după șapte zile de Mauve-lous Nights, am pierdut doar un pic din oja de pe vârful unei unghii. În rest, arăta excelent).

E adevărat că am urmat și sfatul Cătălinei Stoica, acela de a aplica zilnic top coat; în acest fel, nu pierdem culoare de pe unghii (știți voi, dârele acelea pe care le lăsăm pe te miri unde, pe hărtie, pe ziduri și pe alte suprafețe care mai intră în contact cu unghiile noastre lăcuite frumos), ci doar top coat.

Cele șase culori minunate care aduc toamna în toată splendoarea ei, cu toate particularitățile și magia pe care aceasta o revarsă – spectacolul frunzelor ce cad, paleta de culori ce inspiră orice artist sau cerul aprins, ce stă să spună o poveste.

Nuanțele din noua colecție Jessica Cosmetics Autumn Romance Fall 2018 sunt:

jessica autumn romance

Wine Country – o nuanță de vișiniu profund – ca vinul ce curge în pahare;

Natural Splendor  nud, precum câmpul proaspăt recoltat;

Toasted Pecan – nuanța perfectă de maro, asemenea castanelor;

Fallen Leaves – portocaliu ars, cu gândul la frunzele ruginii;

Morning Haze – gri ca ceața dimineții, într-o zi rece de toamnă;

Mauve-lous Nights  un mov ca cerul în amurg, plin de emoția zilei încheiate.

În plus, lacurile de unghii Jessica Cosmetics nu conțin niciuna dintre următoarele șapte substanțe: formaldehida, rasina, formaldehidica, toluen, dibutilftalat (DBP), camfor, xilen sau etil tosilamida. Sunt vegane și nu au fost testate pe animale (cruelty free 100%).

Cum ziceam, eu am folosit Mauve-lous Nights și Morning Haze și mi-au plăcut mult, deși diametral opuse. Sunt curioasă: care dintre nuanțe vă place cel mai mult?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.