James Molloy + Rimmel London = ♥️

E un tip pe care îl urmăresc de ceva vreme şi care îmi place nu doar datorită profesionalismului relaxat de care dă dovadă, dar şi datorită creativității sale şi a felului de a fi. Este vorba despre James Molloy, care este noul Global Make-up Ambassador Rimmel London. Alăturarea mi se pare una dintre cele mai reuşite, şi înțeleg că noul parteneriat face parte din strategia Rimmel de cultivare a talentelor inspiraționale.

Născut şi crescut în Anglia de Nord, Molloy a colaborat, printre alții, cu Emma Watson, Kanye West și Dita von Teese. Editorialele sale au fost publicate în unele dintre cele mai influente titluri la nivel mondial: Vogue, Harper’s Bazaar, L’Officiel, Lula, i-D 10 Magazine și altele. James a avut ocazia să lucreze pentru brand-ul de cosmetice M.A.C., în calitate de Senior Artist pentru Marea Britanie și ca Make-up Artist pentru Asia Pacifică, iar portofoliul său i-a deschis drumul către colaborări cu designeri celebri.

Ce o să însemne, mai exact, colaborarea cu Rimmel? Ei bine, James va trebui să redefinească granițele frumuseții; va reprezenta Rimmel la nivel global, influențând dezvoltarea produselor. Interviurile, pictorialele și tutorialele digitale create de către James pentru noile lansări vor fi prezente pe toate platformele brandului. Aşadar, eu abia aştept să văd care-s următorii paşi ai unei colaborări ce mi se pare wow.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.