I’ve been tagged :)

Mihaela a ştiut, draga de ea, despre pasiunea mea pentru tag-uri şi s-a gândit să mă pună la lucru. Intenționasem să-l fac încă de dimineață, însă am ajuns, again, la medic. De data aceasta, am mers la Colentina, programată cu forța de tata la doctorița care m-a scăpat acum doi ani, tot înainte de Crăciun, de o “gâtită” din asta sinistră, cu puroi în gât şi cu febră. Ei, astăzi am revăzut-o, diagnosticul nu era otita acută bilaterală, ci disfuncție tubară, adică tot pe acolo, dar altfel. Mi-a băgat două pansamente în urechi, tre’ să-mi pun picături în nas, în gât, să iau tot felul de pastiluțe, bulinuțe, însă parcă-parcă e prima zi când am energie după aproape două săptămâni.

Acum, ce mi-aş dori? Hmmm, sincer, în ultimele luni, am cam cumpărat destule, aşa că nu prea mai îndrăznesc să cer mare lucru. În plus, am mai făcut o listă, cu puțin timp în urmă. Totuşi, alte câteva chestii pe care aş vrea să mi le cumpăr, atunci când ne vom mai reveni cu banii, am reuşit să pun în lista de mai jos:

1. O maşinuță de cusut. Inițial, îmi dorisem Singer Heavy Duty însă, între timp, am citit destule review-uri negative, iar de la moşul am înțeles că, adusă din SUA, costă mai mult decât face. Oricum, mi-a şoptit un ren că găsesc sub brad minunăția nemțească de la Lidl. Oricum, până nu o văd, nu cred, aşa că e cap de listă în continuare :D

2. Urban Decay Naked Palette. N-am nimic de zis în plus. Poate doar că mă tentează mai mult 2…

3. O geantă pentru cosmetice (în prezent, am unele transparente, luate de la Mini Prix, în urmă cum aproximativ un an, cu doar 1 leu bucata; sunt foarte bune şi rezistente, dar complet anoste)

4. Unul dintre cele două ceasuri, oricare, nu fac nazuri :D

Însă, mai mult ca orice, îmi doresc sănătate pentru cei dragi mie şi pentru mine. Cred că ne putem priva de orice şi putem trece peste, însă am văzut atâția oameni necăjiți, aşteptându-şi rândul pe la camere de gardă, încât nu-mi doresc decât sănătate.

Mi-ar plăcea să văd mai multe dorințe îndeplinite şi să vă ştiu dorințele voastre şi, tocmai de aceea, dacă citiți această postare, vă voi invita să preluați leapşa.

Kisses, hugs, cadouri frumoase şi sănătate!

4 comentarii

 1. Multa, multa sanatate si un Craciun frumos !

  E amuzant ceasul ala cu banana.. :) la masina de cusut visam si eu. Pup !

 2. Sper din tot sufletul sa primesti acea masina de cusut!! Eu mi-am primit-o pe a mea de ziua mea anul acesta!!
  E foarte buna in casa o masina de cusut. !!
  Pupici!!!

 3. Sarbatori fericite si sa ai parte de tot ce iti doresti!

  Cu drag, Victoria (Toronto).

 4. Vaaai, va multumesc fetelor. Azi am dereticat toata ziulica, m-am bucurat mult ca ma simt mai bine si aproape ca am terminat curatenia generala. Nici n-am deschid computerul, ca sa nu pierd ritmul. Mai am ceva treburi, dar deja m-am mai relaxat. Maine dimineata merg iar la medic, tineti-mi pumnii :D Va pup si va multumesc pentru toate cuvintele frumoase! Sarbatori fericite!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.