Lansarea BioGreens by Zenyth: întâlnirea mea cu Andreea Marin

Am cunoscut-o pe Andreea Marin cu prilejul lansării BIOGREENS de către ZENYTH, un aliment vegan, bazat doar pe ingrediente organice, 100% naturale.

Mi-a făcut multă plăcere să stau câteva minute de vorbă cu ea, să renunț la întrebările pe care le aveam pregătite (pentru că deja toate televiziunile și publicațiile prezente la eveniment o descoseseră despre toate subiectele posibile și imposibile) și să schimb câteva vorbe, care cred că ne-au încărcat pozitiv pe amândouă.

Andreea Marin BioGreens

Pe pagina sa de Facebook, Andreea Marin povestea, recent, cum a reușit să iasă, în urmă cu un an, dintr-un serios blocaj emoțional, dar și dintr-un dezechilibru din care nu găsea ieșire, dintr-o stare în care corpul ei nu mai răspundea stimulilor obișnuiți.

Ajunsesem să fac zilnic sport, efortul era însă inutil: nu mă simțeam mai bine deloc, eram mereu obosită oricât aș fi dormit, nu slăbeam un gram, dimpotrivă, mă simțeam rău adesea, extenuată uneori aparent fără motiv, o stare generală proastă deși analizele nu arătau nimic convingător. Am ajuns la Acibadem Istanbul unde, în urmă unor analize suplimentare, concluzia a fost că blocajul are nevoie în primul rând de o detoxifiere, dar pe cale naturală, nu medicamentoasă, și așa am ajuns să fac programul Master Detox de la Bodrum, la Centrul de Sănătate Gardens of Babylon. Mi-am schimbat astfel viața, dar e nevoie de efort și cunoștințe și pentru a continua să menții echilibrul, nu e de ajuns să treci de un hop. Mi-am recăpătat tonusul, am pierdut kilograme, am eliminat toxinele care mă blocau, mi-am recăpătat poftă de viață, tenul a redevenit luminos, multe s-au schimbat în bine, dar cum să mențin asta pe termen lung, când ritmul de viață de acasă e altul decât acela dintr-un campus în care te concentrezi exclusiv pe sănătatea ta?

Ei, atunci a început povestea ei cu BioGreens, numit un super-aliment vegan. Ce înseamnă super-aliment? Ei, bine, e un termen cunoscut mai mult de către raw vegani, dar își face loc tot mai mult și în vocabularul cotidian al consumatorul obișnuit.

Ce sunt super-alimentele

Spre exemplu, firele de iarbă de grâu sunt un super-aliment, deoarece conțin cantități mari de nutrienți: calciu, fier, magneziu, aminoacizi, vitamina A, C și E, antioxidanți.

Pentru că au un conținut ridicat de vitamine și minerale, super-alimentele pot fi de ajutor în combaterea anemiei, a oboselii sau a asteniei de primăvara. De asemenea, ajută la creșterea calității vieții, la reducerea riscului de boli cronice și a celui de cancer, întăresc imunitatea, scad colesterolul, revitalizează organismul și sunt un ajutor pentru o siluetă suplă.

Andreea Marin a ales să susțină BioGreens, cu atât mai mult cu cât recunoaște că este adepta detoxifierii și e de părere că BioGreens e ideal atunci când nu ai la dispoziție toate plantele, lăstarii și algele, pentru a-ți prepara un astfel de cocktail de vitamine și de energie.

Sunt adepta detoxifierii minte – trup – suflet! Îmi hrănesc mintea și sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă și evit sursele de stres inutile. Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre… Dacă nu aveți timp să vă pregătiți singuri sucurile din plante verzi, dacă nu aveți întotdeauna la îndemână lăstari sau alge, vă recomand cu căldură produsul BioGreens! Este un super-aliment extraordinar, din germeni, lăstari și alge, despre care m-am bucurat să aflu că acționează nu doar pentru detoxifierea corpului, ci și pentru un plus de energie și, mai ales, pentru menținerea frumuseții și tinereții pielii.

— Andreea Marin

Ce să mănânc pentru energie?

Consumul frecvent de carne și alimente rafinate, asociat cu stagnarea toxinelor în organism, creeaza un mediu acid, care favorizează apariția celor mai diverse afecțiuni. Adăugăm în ecuație factori precum dezechilibrul hormonal sau somnul insuficient (sună cunoscut?) și uite așa te poți trezi cu afecțiuni infecțioase sau inflamatorii.

Aud tot mai multe persoane, în jurul meu, că mă întreabă, știind că mă preocupă alimentația sănătoasă și corectă: “Ce să mănânc pentru energie?”. Răspunsul meu este același mereu: cât mai multe legume și fructe crude, neapărat cele cinci porții, fie că vorbim despre un pahar cu suc de roșii (fără coloranți, conservanți ori alte prostii de felul ăsta), o banană, portocale, o salată cu roșii, pătrunjel verde (o bombă de vitamina C, numai bună acum, odată cu instalarea sezonului răcelilor).

Cred cu tărie că renunțarea, pe cât posibil, la o alimentație bogată (atenție, bogată, nu neapărat renunțarea la carne) în produse de origine animală, în alimentele rafinate, poate fi de mare ajutor pentru starea ta de bine.

La evenimentul cu pricina a avut un speech și profesorul George Mencinicopschi, iar audiența a hihăit un pic atunci când acesta a adus în discuție o problemă de care mulți se vaită în privat, dar pe care puțin o tratează: constipația. OK, OK, acum zâmbete, și să continuăm. Viața omului modern, mereu pe fugă, mereu stresat, alimentația complet aiurea, alături de alți factori, pot duce la asta, ceea ce înseamnă nici mai mult, nici mai puțin decât otrăvirea organismului. Și atunci, tot super-alimentele sunt de ajutor.

Ce e și ce promite BioGreens

BioGreens e un produs în două forme, capsule și pudră, compus din ingrediente 100% naturale, provenite din culturi certificate ecologic. BioGreens are în compoziție iarbă de grâu, iarbă de orz, chlorella, spirulina, germeni de grâu, de broccoli și orz, acerola.

bio greens produse lansare

Grâul verde, de exemplu, e renumit pentru capacitatea de eliminare a toxinelor din sângeorzul verde e o sursă mai bună de calciu decât laptele de vacă (100 grame orz verde conțin aproape de zece ori mai mult calciu decât laptele de vacă) și previne anemia, chlorella îmbunătațește sistemul imunitar și ajută digestia, spirulina are acțiune hepatoprotectoare, în timp ce menta stimulează sistemul nervos și îmbunătățește starea de spirit. Germenii de orz, de broccoli și de grâu sunt considerați surse de fibre și de aminoacizi, iar acerola e o sursă bună de vitamina C.

BioGreens este disponibil sub formă de flacon cu 120 capsule (79 lei) și de flacon 100 g pudră (89 lei). De asemenea, în curând, produsul va fi disponibil și în cutie cu 28 plicuri x 4 g.

Sursa foto cover © Erica Annie via Flickr

5 comentarii

  1. foarte interesant articolul rezultat din aceasta intalnire frumoasa! A. Marin chiar arata foarte bine si cred ca acest fapt se datoreaza si unui regim de viata echilibrat, altfel nu vad cum sa fii in forma 24/24 7 zile din sapte. Pentru mine, ea este un model de multi ani si o respect si o admir pentru foarte multe chestii.
    Eu am incercat in urma cu cativa ani o cura cu pulbere de orz verde, nu este foarte accesibila nici ca pret, nici ca si locatii din care sa o cumperi…dar a meritat, odata ce m-am obisnuit cu gustul…
    Felicitari pentru postarea utila, pup

    • Mă bucur că o gsești utilă și îți mulțumesc pentru comentariu. Da, să știi că e mult mai frumoasă în realitate, iar ce mi-a plăcut cel mai mult a fost naturalețea ei.

  2. Ah..te invidiez pentru că ai cunoscut această femeie, remarcabilă, după părerea mea.Să îți spun drept, aș testa cu plăcere aceste produse, mi se par ok și aș urma o cură pentru binele meu.

  3. Si eu m-ss fi bucurat enorm sa pot schimba câteva vorbe cu Andreea Marin. Si să fac o poză cu ea si cu tine 😊. Eu totuși nu cred in super alimente comprimate intr-o pastilă. Da, cred in minunile pe care le poate face grâul încolțit, sucul de sfeclă roșie, pătrunjelul verde sau unele fructe. Dar nu as înlocui aceste crudități cu niste pastile sau prafuri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.