Cum să devii instructor atestat de Ultimate Pilates?

Cum devii instructor Ultimate Pilates atestat? Învățând de la cei mai buni, cum altfel? Mai exact, de la Cori Grămescu, unul dintre cei mai cunoscuți antrenor de pilates din România, creator de programe de antrenament de grup şi nutriționist. Ea va susține, în 24 – 25 mai 2014, un workshop de Ultimate Pilates, în cadrul sălii LadyFIT.

După terminarea workshopului, participanții vor primi un certificat de participare ce oferă dreptul de a preda Ultimate Pilates timp de un an de zile. Dacă vei vrea să parcurgi şi celelalte module de instruire, e nevoie să susții examene teoretice şi practice de verificare a cunoştințelor şi a tehnicii de predare.

Ce include cursul de Ultimate Pilates şi ce poți obține în urma acestuia?

Suportul de curs include planşele de anatomie, care trebuie parcurse pentru a înțelege noțiunile tehnice care stau la baza structurii antrenamentelor, descrierea detaliată a tuturor exercițiilor, împreună cu fotografii mari menite să ilustreze conceptul predat şi suport video cu toate exercițiile, modificările acestora şi eventualele probleme de predare cu care instructorul se poate confruntă în sală.

Cori Grămescu
Cori Grămescu

În urma participării la curs şi aprofundării metodei predate, instructorii pot, practic, să predea atât ore de Pilates clasic, din categoria Body&Mind, până la module de Pilates for Fitness. Această plajă largă de opțiuni deschide multe perspective de carieră şi poate constitui un punct de plecare şi pentru ore de Group Fitness şi pentru antrenamente private, fiind o excelentă unealtă de dezvoltare profesională şi aprofundare a cunoştințelor din domeniul sportului pentru amatori.

Instructorii care vor obține certificate de participare şi dreptul de a preda ore de Ultimate Pilates, în cadrul sălilor unde activează, vor beneficia şi de promovare din partea celei care a dezvoltat acest concept, Cori Grămescu. Pe lângă promovarea pe paginile de facebook, Cori Grămescu va participa, la solicitarea instructorilor, şi la lansarea orelor de Ultimate Pilates din cadrul sălilor respective.

Ce reprezintă ULTIMATE PILATES? 

Ultimate Pilates este o abordare nouă, originală, a exercițiilor clasice de pilates, adaptată la caracteristicile pieței de fitness din România. Dezvoltată de Cori Grămescu, metoda e extrem de sigură şi eficientă și se potriveşte unei plaje imense de clienți, de la adolescenți la seniori.

Te poți înscrie aici, dar grăbește-te: numărul limită de participanți este de 30. Înregistrările se fac numai online, iar confirmarea participării se face după plata integrală a cursului. Workshopul costă 850 lei.

Sursa foto cover © Teammarche via Flickr

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.