Ce Dumnezeu a dat, botoxul a luat. Cinci staruri care au eșuat în “relația” cu toxina

Mă gândeam ieri, când am scris postarea cu Marilyn, că în viața asta, ți se dă, natura ne înzestrează, ne naștem, se pare, fix cu acele calități fizice care ni se potrivesc. E drept, nu sunt mereu de acord cu Mama Natură și, în special nouă, femeilor, ne place să intervenim. Şi nu e nimic rău în asta. De la machiaj și sport la intervenții estetice, de la bisturiu la injecții cu botox, fiecare dintre noi alege, dacă vrea, ce vrea, ce îi place și ce are nevoie.

Deci, de acord: trebuie să mai ai și grijă de tine. Dar, și e un mare dar, în tot procesul ăsta, trebuie să-ți păstrezi discernământul. De ce zic asta? Pentru că, OK, OK, oi fi eu de acord cu intervențiile estetice, dar cred că merită făcute doar dacă ne înfrumusețează cu adevărat, dacă ne aduc un plus.

În momentul în care discernământul tău își ia vacanță și se duce să călătorească în jurul lumii, iei o pauză, tragi aer în piept și mai stai puțintel înainte de a-ți injecta al o mielea aciduț hialuronic în buză sau de a-ți trage de piei, când pielea ta se vede mai mult după urechi decât pe față de la cât ți-ai tot întins-o pe masa de operații… Ceva pare și arată în neregulă.

Cred că, pe cât de utile se pot dovedi astfel de intervenții, de cele mai multe ori, pe atât de mult pot ajunge mai mult să dăuneze imaginii. Dacă nu mă credeți, spuneți și voi ceva despre exemplele de mai jos. Și, din nou, nu mă înțelegi greșit, nu judec, nu e treaba mea, dar când e prea mult, e prea mult.

Donatella Versace
Donatella Versace
Lara Flynn Boyle
Lara Flynn Boyle
Lil Kim
Lil Kim
Melanie Griffith
Melanie Griffith
Sharon Osbourne
Sharon Osbourne

 

Mickey Rourke
Mickey Rourke

Ultimul mă doare cel mai tare, că-i preferatul meu. Bine, fie vorba între noi, m-aș face că nu observ cât de mult i-a plăcut pe la estetician, că, deh, pe întuneric nu se observă :))

Da, în fine. E alegerea fiecăruia și, atâta timp cât ei se simt bine în pielea lor, poate că nici nu e așa de grav. Totuși, eu continuu să mă întreb: de ce atât de mult?

După-amiază de marți frumoasă și ușoară ca o zi de sâmbătă! Mulțumesc pentru că mă citiți.

Și apropo de asta, în câteva zile, o să avem și câștigătoarea acestei prime luni, cu un premiu care sper să o încânte. Gânduri bune!

People get Botox on © Shutterstock too :)

7 comentarii

  1. Si eu am scris candva pe blog despre ceva asemanator, indignarea mea era legata de faptul ca persoane pe care le intalnesc zilnic aleg sa arate ca Donatella Versace, de exemplu, fara sa-fi fi facut vreo operatie estetica nereusita. Pur si simplu, asa aleg sa se machieze, crezand ca evidentiaza ceva ce au frumos. Si sunt frumoase dar machiajul lor dadea impresia unor operatii nereusite. In lista asta eu as mai include-o si pe Priscilla Presley, care s-a dat pe mana unor amatori, parca nici doctori nu erau. Nici cei care le-au operat pe cele de sus nu cred ca sunt doctori esteticieni. Mai degraba criminali, au ucis orice urma de frumusete si naturalete in ele dar nu stiu de ce ele s-au lasat pe mana lor. Iar fenomenul incepe sa prinda amploare si la noi, buzele unor vedete sau mai putin vedete de la noi sunt oribile!

  2. Probabil că, atâta timp cât respectivii medici își primesc banii, toată lumea merge, fericită, înainte. Și cred că, în afară de cei din jur, cei care duc la liitele astea intervențiile, nici nu-și mai dau seama. Avem și noi câteva exemple în show-biz, nu neapărat la modul ăsta, dar la cel la care au mers atât de mult cu evidențierea, cu aranjajea unei trăsături, încât și-au urâțit-o. Și mă refer la buze, atât de pline, încât nu se mai închid, exact cum zici și tu.
    Sunt de acord cu intervențiile, dar de ce oare să se urâțească? I să se mai și chinuie fizic pentru asta și să mai și plătească. Iar categoria despre care zici tu e și mai ciudată, dar măcar aia e remediabilă cu demachiant. :)) Pup și gânduri bune!

  3. Mai inteleg un silicon, un rid sters, un nas un pic ciopartit ca te-ai nascut prea… prea, dar unii exagereaza groaaaaaznic! O fi problema pusa exact ca in cazul drogurilor. Ai facut o data, ai vazut ca e bine si atunci mai vrei, mai vrei, mai vrei pana ajungi o epava cu o tenta usoara de om. Nu e bine deloc. Dar vorba aia, unde-s bani e si prostie.

  4. vai de ei in ce hal sau uratit ,eu sunt de acord cu operatiile estetice cand o persoana are o problema de sanatate ,un defect din nastere ,un accident ,dar cand ii vezi pe astia ca mai si dau bani grei ca sa ajunga in halul acesta ,raman fara cuvinte ,mai ales cele care isi fac o gramada de operatii ,nu le este frica de anestezii ,ace ,bisturiu si alte instrumente?

    • De frică, nici mie nu mi-ar fi, de exemplu. Din câte știu, chiar și cu calmante, durerile din recuperare sunt crunte, mai ales în zona feței. Și înțeleg să le suporți, câtă vreme e pentru un scop bun, pentru un rezultat frumos. Dar pentru așa ceva, să mai îndur și chinurile lumii, nope!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.