Am încercat cele mai recente măști de pe piață: Nivea Urban Skin Detox

Am încercat cele mai recente măști de pe piață: Nivea Urban Skin Detox

Zilele trecute am primit, via curierul meu preferat, produsele din gama Nivea Urban Skin Detox. Le văzusem în reclamă și le doream mult, mult. Iar în seara zilei în care le-am primit, am încercat toate cele trei măști de față: NIVEA Urban Detox Purify, NIVEA Urban Detox Pore Refine și NIVEA Urban Detox Moisturise.

Acestea trei fac parte din gama de detox Urban Skin, creată de NIVEA, ce conține două creme de față – de zi și de noapte, și trei măști.

Masca de față NIVEA Urban Detox Purify detoxifică tenul reducând efectul factorilor externi. Aceasta conține argilă albă și extract activ de magnolie ce ajută la exfolierea celulelor moarte și la curățarea pielii în profunzime. După utilizare, tenul rămâne catifelat și perfect îngrijit.

Soluție pentru închiderea porilor într-1 minut

NIVEA Urban Detox Pore Refine este masca de față ce îndepărtează impuritățile, reduce dimensiunea porilor dilatați și îmbunătățește textura pielii. Datorită formulei self-heating și extractului activ de magnolie, tenul își recapătă aspectul neted și sănătos și îl protejează de factorii externi. Pregătește-te să explorezi orașul cu fața luminoasă și zâmbetul pe buze.

Hidratează-ți tenul în doar 1 minut

Masca de față NIVEA Urban Detox Moisturise detoxifică pielea într-1 minut de la aplicare în timp ce o hidratează intens și îi oferă un aspect radiant. Ceaiul verde bio și acidul hialuronic conlucrează pentru a produce mixul perfect de îngrijire. 

Cum trebuie să aplici măștile NIVEA Urban Detox

Aplică o cantitate generoasă de produs pe tenul curat, în special pe frunte, nas și bărbie, evitând zona ochilor și a buzelor. Lasă masca să acționeze timp de 1 minut, apoi clătește cu apă caldă. Poate fi folosită zilnic, ori de câte ori simți nevoia că ai nevoie de curățare.

Crema de zi și de noapte NIVEA Urban Skin oferă tenului hidratare puternică grație acidului hialuronic și detoxifiere prin antioxidanții și extractul de ceai verde bio din componență.

În plus, ai tricouri de la un super designer

Pentru a-ți trezi dorința de a explora orașul iubit și de a-i afla secretele, am creat o colecție de tricouri cu designerul Mădălina Andronic. Acestea sunt imprimate cu simboluri urbane inspirate din viața de zi cu zi care te vor ghida în aventura urbană. Urmărește activările NIVEA din marile magazine din țară și alege-ți tricoul preferat.

nivea-andronic

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.