Impresii despre Isabelle Dupont Bronzing Powder

Pe numele ei complet Isabelle Dupont Sun-Kissed Glow Bronzing Powder Go for the Glow (pfffiu, lung nume complet), e o pudră bronzantă aşa şi aşa.

Vine într-o cutie clasică de pudră, de 16,5 grame, pe site costă 12,19 lei, pe mine m-a costat 6,75 lei, cu reducerea de care am beneficiat ca urmare a valorii comenzii totale. Nu e prevăzută cu burețel pentru aplicare.

Am spus că e o pudră aşa şi aşa pentru că eu nu simt că am nimerit nuanța, respectiv B62 Honey. E o nuanță puternică, însă mă deranjează subtonul galben, destul de puternic. Da, sigur va fi foarte potrivită la vară, însă nu pentru toată fața, indiferent cât de mult m-aş bronza, ci tot pentru contouring.

Altfel, sincer, nu iese cu nimic în evidență. E mată şi asta îmi place, însă eu mă înțeleg bine şi cu contourul din e.l.f. Face Edition, care are ceva shimmer prin el, foarte puțin, e drept.

Probleme cu aplicarea

Nu are nici un miros, textura este una păcută, uşoară, fină, însă aplicarea nu e grozavă. Am încercat peste orice – cremă, primer, fond de ten, altă pudră, am încercat cu diferite pensule, însă tot cu pete am ieşit. Rezistența nu e nici ea una bună, mi se pare că se duce cam într-o oră de pe față. Nu ştiu dacă a fost o coincidență, însă am sesizat nişte mici coşulețe în zonele unde am aplicat-o, cam de fiecare dată.

Ingredientele le vedeți în imagine şi, sincer, la cât am folosit-o şi la cât am de gând să o folosesc, nu am scormonit prea mult, ca să văd despre ce e vorba. Am observat că are la parabeni să-ți pui şi în cap, nu doar pe față. Termenul de valabilitate este de 18 luni.

E un produs mediocru, pe care nu l-aş cumpăra pentru că nu mă încântă cu nimic, nu simt că mă ajută să am un machiaj mai frumos sau ca pielea mea se simte extraordinar. Mă chinuiesc destul de mult să o aplic fără pete, nuanța nu-mi place.

Ştiu că am fost expeditivă cu acest produs, însă nu prea am multe de spus [oricum, mai multe info despre produs găsiți şi pe site-ul oficial Lady’s], iar dacă aveți întrebări, vă stau la dispoziție.

UPDATE: Pentru că văd că multe persoane sunt interesate, menționez că nu am avut probleme de ten după ce am folosit pudra bronzantă Isabelle Dupont, deşi reacționez negativ în cel mult 24 de ore de la aplicare, indiferent de produsul folosit.

Kisses & hugs!

6 comentarii

 1. Si cat de laudat mai era de fetele astea care l-au primit la testare! :)) Mersi de review! Nu ma tenta inainte, insa acum nici macar sa mai aud de el :))

  • Si eu am facut un review la acest produs…si l-am laudat. Dar nu e primit pt testare, ci e cumparat din banii mei :) Insa mie sincer imi place…
   Bag o pensula mare in pudra si o scutur de exces si apoi o aplic pe fata…si e ok si rezista destul de mult timp…
   Si a mea a venit cu buretel :D
   Mie imi place….

  • Pai nah, review-uri si review-uri. Acum, nu e un produs de aruncat, insa nu e, in nici un caz un produs de laudat…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.