Cum te îmbraci de… Valentine’s Day

Trecem de “ne place sau nu ne place Valentine’s Day” sau “celebrăm sau nu celebrăm Ziua Îndrăgostiților“. Trecem direct la partea în care, yaaay!, uite încă o ocazie să facem ceva shopping :D

Cine n-are în garderobă o piesă Murmur, să-și cumpere. Și repede. Beyonce, Lady Gaga, Madonna, toate au în dulap o piesă creată de Andreea Bădală. Valentine’s Day e o ocazie numai bună să arunci un ochi pe preview-ul colecției Murmur primăvară/vară 2014. Cine știe, poate de la o rochie de seară Murmur ajungi la o rochie de mireasă :)

murmur primavara vara 2014

femme

the-dresses

Sau alege rochiile. Eu le prefer pe cele simple, de combinat în foarte multe moduri. Mai sus, trei propuneri. Prima e așa, să ne delectăm privirea, o rochie Alexander McQueen tare simplă/sofisticată, așa, numai bună de purtat cu stilettos simpli și cu un clutch (da, un clutch tot McQueen, că-mi plac de mor).

Celelalte două rochițe sunt budget wise și pe cea neagră mi-o doresc enorm, dar n-am să purced la a o cumpăra 1. fiindcă n-am timp, 2. pentru că am prea multe rochii negre în dulap. Little, little, da’ cam câte little black dress, zău?

 1. ALEXANDER MCQUEEN, de aici. Costă nici mai mult nici mai puțin de 3.130 lei.
 2. RARE LONDON, de aici, 215 lei.
 3. RIVER ISLAND, de aici, 190 lei.

cuddle pyjamas

 1. Elle Macpherson Intimates, de aici, 600 lei.
 2. H&M, 59 lei, de aici.
 3. Jades 24, 560 lei, de aici.

Asta în cazul în care nici nu vă mai osteniți să ieșiți și alegeți să petreceți seara de vineri în pat, cu o șampanie bună, cu o pijama ori o lenjerie sexy. Merg și pijamalele cu Hello Kitty ori cu Wonder Woman (ei, cum să am așa ceva, doar sunt femeie serioasă :D), armonie să fie.

Să fiți iubite zi de zi, să fiți senine ca ziua asta frumoasă și să celebrați dragostea în fiecare zi.

5 comentarii

 1. Ce imi plac pijamalutele sexy wanna be :)).

 2. Prea tare e rochia McQueen, dar și 3130 lei…Pfui!
  Îmi place și setul de pijămăluțe Stay up all night, e foarte cute!

 3. O, da, cred că noi femeile nu avem nevoie neapărat de o scuză pentru a ne cumpăra diferite lucruri.Rochia neagră din mijloc este preferata mea.Cred ca pe roșu ar fi și mai frumoasă.

 4. Sunt foarte dragute aceste sugestii. :)
  Eu de Valentine’s Day ma imbrac in rosu. La mine la job exista un trend ca de sarbatori sa ne imbracam in culoarea reprezentativa pentru fiecare sarbatoare. De Valentine’s purtam rosu, de St. Patrick — verde, de Paste — culori pastel, de Halloween — portocaliu, etc. Nu e obligatoriu, o face cine vrea. Azi la serviciu am purtat un top rosu cu “LOVE” in sequins si o fusta neagra dreapta cu dantela pe parti. :)
  Sa ai un weekend cat mai reusit!
  Pupici,

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.