Cum te îmbraci de Revelion: 4 sugestii

Fusta asta mi se pare perfectă nu doar pentru noaptea de Revelion, dar pentru orice altă ocazie în care ai chef să te simți specială. Personal, aș combina-o cu un sweater monocrom și cu o pereche de adidași cât se poate de simpli. Iar de Revelion aș purta-o cu un spaghetti top negru și cu stilettos. Costă 199 lei.

fusta paiete

O variantă cu care cred că nici o femeie, indiferent de tipul de siluetă sau de preferințele estetice, de stil, de vârstă nu poate da greș e acestă salopetă elegantă, fără mâneci. Costă 229 lei și sunt convinsă că eu aș fi gata în 15 minute :)

salopeta eleganta

Și îmi plac mie paietele, după ce o lungă perioadă le-am respins cu brutalitate. Îmi plac, dar am observat că îmi plac în croiuri mai puțin “pompoase”, mai necuconase, așa. Cred că de aceea aleg să combin piesele cu paiete cu piese simple, îndeosebi sport. Rochia de mai jos, fără să fie spectaculoasă, pe mine m-a cucerit prin croiul simplu, casual. O rochie pe care o porți în noaptea de Revelion, fără prea multe alte accesorii, și care merge all year round, combinată cu multe. Costă 159 lei.

rochie paiete

Costă 599 lei și mi-a tăiat răsuflarea. E o rochie lungă, spectaculoasă și, habar nu am dacă e pentru că îmi doresc dintotdeauna o rochie lungă sau pnetru că asta e fix ceea ce am visat, dar mi se pare incredibil de frumoasă.

rochie lunga

Dincolo de ținutele pentru noaptea de Revelion, dacă aș avea buget în momentul ăsta, trebuie să recunosc că n-aș sta să mă gândesc nici măcar o secundă și mi-aș cumpăra fix outfitul ăsta:

tricou-fusta

Tricoul costă 199, la fel și fusta, însă mi se par perfecte pentru gustul meu.

În aceeași ordine de idei, habar nu am ce o mă îmbrac în noaptea dintre ani. Niciodată nu știu, mereu las pe ultima clipă, dar mă descurc eu cumva. Sper. :))

Voi ce ținute aveți? Ceva special sau mergeți pe stilul relaxat?

Altfel, © Shutterstock e în haine de sărbătoare. Și la ei se poartă paietele. Dovadă stă fotografia din deschidere.

2 comentarii

  1. Eu pentru noaptea de Revelion mi-am cumparat o rochie rosie, dreapta, de pe H&M shop si combinata cu o pereche de stiletto arata minunat! La multi ani, tuturor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.