Cum să lupți cu îmbătrânirea: o descoperire Caudalie

La zece ani de când descoperea cât de eficient e resveratrolul în lupta cu ridurile și cu semnele bătrâneții, brandul francez CAUDALIE lansează o nouă generație – RESVERATROL-OLEYL, stabilizat cu acid oleic.

Acidul oleic previne uscarea pielii și pierderea fermității, un fenomen pe care oamenii cu halate albe și cu eprubete îl numesc, mai sofisticat, glicare. Pe înțelesul nostru, al tuturor, glicarea înseamnă deteriorarea structurii pielii, care apare când moleculele de zahăr se ataşează de fibrele de colagen şi le fac să devină rigide şi fragile. Astfel, pielea devine uscată, lipsită de fermitate, formându-se, în cele din urmă, ridurile.

Această moleculă este cea mai recentă descoperire Caudalie. Ea are rol în stimularea producției de colagen şi elastină şi, în acelaşi timp, creşte grosimea epidermei. Mai mult, pentru prima dată, glicarea este stopată la origine. Resveratrol-Oleyl a dus la dezvoltarea unei noi game Vinexpert ale cărei rezultate sunt vizibile cu ochiul liber.

Produsele Caudalie care conțin resveratrol aparțin gamelor Vinexpert şi Premier Cru şi sunt destinate femeilor care doresc să-şi corecteze semnele de îmbătrânire ale pielii – lipsa fermității, ridurile. În România, produsele Caudalie pot fi găsite în exclusivitate în farmaciile Centrofarm.

Caudalie-Vinexpert-Ser-pentru-ochi-si-buze

Secretul anti-aging – resveratrolul, formula revoluționară descoperită şi brevetată de Caudalie

Încă de la lansarea sa, în 1993, Caudalie a fost un pionier în crearea unei linii de produse de îngrijire a pielii prin vinoterapie, respectiv prin folosirea ingredientelor din viță de vie şi struguri, devenind un expert în polifenoli şi resveratrol.

Caudalie este primul brand de cosmetice care a folosit resveratrolul pentru a lupta împotriva semnelor de îmbătrânire. În plus, a brevetat folosirea polifenolilor stabilizați din semințele de struguri şi a renunțat la utilizarea parabenilor, a fenoxietanolilor, a uleiurilor minerale şi a coloranților artificiali.

Povestea Caudalie – cum a apărut resveratrolul în produsele anti-aging

Povestea Caudalie începe în 1993, când fondatorii Caudalie, Mathilde și Bertrand Thomas, au şansa să-l cunoască pe Dr. Joseph Vercauteren. Expert recunoscut pe plan mondial în polifenoli, acesta le dezvăluie proprietățile antioxidante extraordinare pe care le au strugurii şi vița de vie deținute de podgoria familiei lor din Franța. Polifenolii din struguri sunt considerați cei mai puternici antioxidanți derivați din ingrediente naturale.

Începând de aici şi până la descoperirea şi brevetarea unui ingredient puternic anti-aging a mai fost doar un pas. În 1997, resveratrolul, substanța produsă în mod natural de vița de vie pentru a se regenera, este descoperit şi brevetat de Caudalie. Acest ingredient minune provine direct de la tulpinile de viță de vie cultivate la Château Smit Haut Lafitte (podgoria familiei lui Mathilde) şi în împrejurimile sale din zona Bordeaux şi de pe podgoriile Bergerac din Franța.

Extractul din tulpini de viță de vie este complex şi bogat în polifenoli şi oligomeri. Exclusivitatea resveratrolului brevetat de Caudalie constă în faptul că această moleculă este titrată şi stabilizată. El este combinat cu acizi graşi, pentru a deveni biodisponibil şi pentru a penetra bine pielea, prelungind în cele din urmă durata de viață a celulelor acesteia.

Păstrându-şi poziția de pionier în domeniul antioxidării, Caudalie lansează în anul 2000 primul ser cu resveratrol – Ser de fermitate Vinexpert. În 2001, lansează gama de îngrijire a tenului Vinexpert – Vinexpert pentru ochi, cremă de zi şi cremă de noapte.

1 comentariu

  1. Chiar mi-aș dori un produs care să dea rezultate, nu să fie doar reclamă de el.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.