Imaginea noii colecții de lenjerie American Apparel, o femeie de 62 ani

“Sexy has no expiration date” e tagline-ul noii campanii American Apparel, prin care își promovează noua colecție de lenjerie.

Și ca s-o demonstreze, compania a ales-o ca imagine pe Jacky O’Shaughnessy, în vârstă de 62 ani. De altfel, aceasta este model pentru American Apparel încă de acum doi ani, când a fost decoperită în timp ce mânca într-un restaurant din New York.

Jacky O'Shaughnessy, în campania American Apparel

Ce ziceți, hot or not? Oricum, e de admirat inițiativa și, sincer, mie nu-mi displace.

Sursa foto și sursa foto cover

9 comentarii

  1. Mie chiar mi se pare foarte ok ideea lor. De modele anorexice si intre 15-30 ani e lumea plina, ei au venit cu ceva diferit.

    • Lumea nu-i făcută doar din skinny perfect sau din fete de 15 ani și, da, colecțiile lor nu-s cumpărate doar de ele. Și mie mi se pare bună ideea și curat, frumos, simplu executată.

  2. Si mie imi place ideea, e mai mult decat “ok”. Trebuie insa sa recunosc ca ACEASTA poza nu mi se pare cea mai reusita. Pozitia nu prea imi place si nici ceea ce transmite dar, da, sunt absolut de accord ca viata nu se termina la 30 de ani si ca trebuie sa existe manechine de toate varstele si formele. Voi v-ati intrebat de unde isi cumpara haine din Romania o doamna de 60 sau 70 de ani care are, sa zicem, 80 de kg ? Eu nu stiu decat C&A unde as putea sa o indrum…

    • La C&A mă gândeam și eu, mai ales că mama, care nu are cine știe câte kilograme în plus, e și ea o femeie normală pentru vârsta ei, mă tot întreabă de unde să cumpere și ea niște pantaloni normali, adicătelea fără talie fjoasă, fără zorzonele, pentru puțină burtică, nah, chestii normale… I-am răpuns C&A, dar nu e normal să nu existe opțiuni…

  3. Ideea lor este super ok.

  4. Apreciez ideea! E altceva! :-)

  5. Nu prea știu ce să spun despre idee, însă doamna în cauză mi se pare că arată mult mai bine decât multe femei mai tinere.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.