Idei de DIY de Crăciun. Cum a fost la atelierul de decorațiuni Ferrero Rocher

Idei de DIY de Crăciun. Cum a fost la atelierul de decorațiuni Ferrero Rocher

Cele două mâini stângi ale mele vă salută :) Știți că am recunoscut, în repetate rânduri, că-s cam nepricepută, asta deși nu mă dau în lături de la un DIY drăguț. Așa a fost și când am răspuns pozitiv la invitația Ferrero Rocher de a participa la atelierul de decorațiuni de Crăciun.

Și bine am făcut, căci Ferrero Rocher ne pregătise un cadru de vis, într-un loc frumos, foarte christmasy, unde ne așteptau frumos ordonate, pe mese, cutii, cutiuțe, panglici, globuri, unelte și bomboane, muuuulte bomboane, ce mai – tot ce îi trebuie unei bloggerițe pentru un proiect Do It Yourself din care chiar să iasă ceva frumos.

Am meșterit cu drag, am conversat cu fetele, mi-am căutat, pierdut și redescoperit creativitatea și în final am creat o frumoasă cutie, pe care o puteți vedea și admira în fotografia de mai jos.

ferrero rocher diy

Dacă ți-am deschis apetitul, pentru bomboane sau pentru proiecte DIY, vă las aici un link – www.decoratiuni-magice.ro – unde puteți găsi peste 40 de idei creative care pot fi realizate și reinterpretate în stilul tău.

Pentru mai multă savoare și rafinament, adaugă ciocolată. Preferabil Ferrero Rocher, Raffaello sau Mon Chéri :)

PS: Decorațiunile festive 2017 din link-ul de mai sus combină tehnici moderne și materiale artizanale pentru a fi reinterpretate într-un mod cât mai original. Toate propunerile DIY sunt gândite pentru a folosi materiale ușor de procurat, sunt explicate pas cu pas și sunt ușor de realizat.

Dacă ți s-a făcut poftă de-un strop de lucru manual, aruncă un ochi pe site. Eu deja am început să caut materiale.

1 comentariu

  1. Foarte tare cutia tia ieșit.
    Și foarte interesante sîn utile sunt idoilea ptr a realiza diferite lucruri.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.