Idei de cadouri de Crăciun: The Body Shop

‘Tis the season to be jolly. Bine, bine, nu încă,mă scuzați că mă entuziasmez aș, dar la ce bunătăți sunt prin magazine, zău că e păcat să nu dați o raită. Zilele trecute, am dat drumul seriei Idei de cadouri Christmas Edition, iar acum a venit rândul The Body Shop. Să vedem, deci, cu ce ne întâmpină magazinele și ce cadouri de Crăciun le putem lua celor dragi din magazinele The Body Shop.

Setul Strawberry Festive Picks (128 lei) conține gel de duș, body butter, săpun și exfoliant pentru corp.

04-Strawberry-Festive-Picks---The-Perfect-Body-loving-Festive-Gift_INCHIPJ218

01-Handcrafted-Peace,-Love-and-Joy-Schoolbooks-of-Wishes_INCHIPJ215

Pentru ca zilele rămase până la Craciun să trecă mai repede, The Best Of The Body Shop Advent Calendar (pret 496 lei) e perfect. Acest cadou special, de făcut sau de primit înainte de Crăciun, cum altfel :),  conține nenumarate surprize, de la produse de îngrijire pentru corp și față, la parfumuri, plus cele mai recente lansări: Glazed Apple, Wild Argan Oil și Colour Crush Nail Colours.

02-24-Days-of-Joy-Advent-Calendar_INCHIPJ216

the

Tentații dulci poți oferi dacă alegi Strawberry Ultimate Luxuries (320 lei), care conține trei creme hidratante pentru corp, de la sorbetul ultra-ușor, la uleiul multifuncțional și la binecunoscutul body butter, dar și gel de duș, exfoliant pentru corp și apă de toaletă.

06-Strawberry-Ultimate-Luxuries---Our-Most-Indulgent-Strawberry-Body-Collection-Yet_INCHIPJ220

Dacă te încântă Glazed Apple, noua gamă de sezon pentru îngrijirea corpului, iată câteva idei de cadouri.

Glazed Apple Tin of Delights (220 lei) – un set luxos de bunătăți din gama Glazed Apple, în cutia verde de sărbătoare / Glazed Apple Eau De Toilette (63 lei) O aromă ce miroase atât de bine de-ți lasă gura apă / Glazed Apple Body Polish (49 lei) e un exfoliant delicat, cu aromă festivă de măr / Glazed Apple Body Butter (65 lei) e ununt ultra-hrănitor, pentru o piele fină / Glazed Apple Sparkler (99 lei) Atomizor cu aromă de măr și cu particule sidefate / Glazed Apple Tin Of Treasures (132 lei) – un set cadou, care conține un unt de corp travel-size, loțiune pentru corp, gel de duș, exfoliant pentru corp și burete de baie, într-o cutie în formă de măr / Glazed Apple Shimmer Lotion (54 lei) e o loțiune cu textură ușoară, delicioasă, cu particule sidefate.

13-Be-the-Apple-of-their-Eye-with-this-luxurious-Glazed-Apple-Tin-of-Delights_INCHIPJ226

14-Treat-yourself-to-Indulgent-Body-Candy-with-our-Glazed-Apple-Tin-of-Treasures_INCHIPJ227

Pe lângă Glazed Apple, merită să arunci un ochi și la celelalte senzații de sezon, Vanilla Brûlée și Frosted Cranberry.

frosted-cranberry

 

Și cum e perioada în care mâinile noastre sunt muncite mai mult ca-n restul anului, n-ar fi rău să pui mâna pe unul din seturile Handy Manicure Sets (96 lei), care conține o cremă pentru mâini (la alegere dintre Hemp, Almond, Absinthe sau Wild Rose), plus unghieră, pilă și pilă pentru luciul unghiei.

09-Get-Hands-on-with-our-Handy-Manicure-Sets_INCHIPJ223

Și de ce să nu alegi o felicitare specială cum este Frosted Cranberry Greeting Card (36 lei), ce conține o cremă de mâini și un săpun, cu spațiu pentru a scrie mesajul tau personal?

12-Deliver-Handfuls-of-Happiness-with-this-Winter-Wonderful-Frosted-Cranberry-Greeting-Card_INCHIPJ231

Gliding Lotions Sleigh (88 lei) promite să fie răsfățul suprem pentru pielea ta. Iar buretele Polar Bear Sponge e adorabil, nu se poate să nu-ți placă (35 lei).

08-Gliding-Lotions-Sleigh---The-Ultimate-Sweet-treat-for-your-Skin_INCHIPJ222

Iar dacă citești textul ăsta prea târziu și ești deja în panică pentru ca ai lasat lucrurile pe ultima sută de metri, e suficient să te duci într-unul dintre magazinele The Body Shop și cei de acolo te vor ajuta să creezi cadoul tău personalizat, cât ai clipi. Poți umpe The Big Wish Box cu ce produse de înfrumusețare vrei, iar ea va crede că ai plănuit asta de luni întregi:)

05-The-Big-Wish-Box---The-Ultimate-Personalised-Gift_INCHIPJ219

Una dintre noutățile mele preferate e Lip and Cheek Doll (69 lei), care vine cu cel mai simpatic ambalaj, în ediție limitată. La capitolul lacuri de unghii, The Body Shop are nuanțe noi pentru acest sezon, fiecare în ton cu edițiile limitate ale truselor de farduri pentru ochi Eye Palettes: Frosted Pastels: Berry Gorgeous, Mint Cream Dolly Pastels: Chocolate Cutie, Rosy Cheeks (29 lei) Ce mai trebuie? Un pic de argintiu pe pleoape cu Glitter Eyeliner (44 lei), un pic de Sparkling Black Mascara (55 lei) și esti gata de party.

16-Doll-Yourself-Up-and-Twinkle-with-our-Enchanting-Winter-Trend-Collection-2014_INCHIPJ230

The Winter Wonderful Music Box (296 lei) nu este un cadou oarecare: e o cutie magică, muzicală, plină ochi cu răsfățuri pentru corp.

03-The-Winter-Wonderful-Music-Box---A-Magical-Music-Box-Filled-to-the-Brim-with-Body-loving-treats_INCHIPJ217

Să nu uităm de clasice, cu care niciodată nu poți da greș: setul cadou White Musk Eau de Toilette 60ml Gift Set (224 lei).

07-White-Musk-Eau-de-Toilette-60ml-Gift-Set---Never-Go-Wrong-With-a-Classic_INCHIPJ221

Iar pentru el, ca să nu ne acuze că l-am uitat, o sugestie ar putea fi setul Modern Gent’s Shaving Kit (196 lei ), ce conține produse de barbierit, concepute exclusiv să îi protejeze tenul.

11-Give-his-Skin-the-Star-Treatment-with-our-dapper-Modern-Gent's-Shaving-Kit_INCHIPJ225

Acestea sunt doar câteva dintre ideile de cadouri pe care The Body Shop le-a pregătit pentru Crăciunul 2014. Trebuie să recunosc că îmi place să zăbovesc prin magazinele cochete, să-mi bagnasul prin recipientele parfumate și nu există dată când să nu plec cu ceva, oricât de mic.

Iar la câte sugestii minunate vă așteaptă anul acesta, ar fi și păcat să rezistați tentației. În plus, The Body Shop are, în perioada aceasta (dar și în general, să știți), o mulțimede oferte speciale. De exemplu, plătești 1 leu pentru al treilea produs cumparat din cele 3 game de sezon: Glazed Apple, Frosted Cranberry si Vanilla Brulee. Un fard de pleoape sau un ruj din colecția Colour Crush e cadou la cumpărarea unui Sparkler sau a unei palete din noua colecție de make-up Winter Trend
Primești cadou un unt de corp 50ml din cele 3 game de sezon Glazed Apple, Frosted Cranberry si Vanilla Brulee la cumparaturi mai mari de 100 lei
De asemenea, în 28 noiembrie, de Black Friday, beneficiezi de 25% reducere la toate produsele, iar din 29 noiembrie ai 25% reducere la cadouri, 50% reducere la al doilea produs cumpărat din Winter Trend, un voucher 50 lei, cadou la cumpărături de peste 190 lei, valabil pentru cumpărăturile din ianuarie 2015.

Kisses, hugs și spor la shopping!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.