Idealul meu de femeie

Ştiți că, de obicei, nu postez filmulețe, nici ale mele, nici ale altora. Asta deşi am şi un canal de YouTube, parcă. Dar am o piesă de suflet, din toate punctele de vedere, şi în special, din cel al stărilor din clip. Melodia e cântată de Donna Hightower şi redescoperită, după niste ani, de Sonny J.

Tipa din clip doar face figurație, joacă rolul de zombie. Totuşi, aşa arată, în opinia mea, femeia ideală :)

Ştiu, nu are nimic răpitor, dacă o luăm pe bucățele, e faină, per ansamblu s-ar putea şi mai bine. Da, perfect de acord cu voi. Dar e vorba despre atitudine. Acum, e drept şi că n-am putea umbla pe stradă cu ochii scoşi şi cu o atitudine de dive freak şi de zombie fashionistas.

Pentru mine, însă, aşa se vede la exterior o femeie care trăieşte şi care, chiar dacă e a freak, e puternică şi atinge memorabil tot ce se află în jurul ei.

Videoclipul e regizat de Eran Creevy. Pe minunea blondă o cheamă Rebecca Reaney.

P.S.: Şi o veste, ca o idee: mi s-a pus pata pe mărirea buzelor… Ca şi cu alte lucruri importante pe care le-am făcut, voi studia atent, însă sunt tot mai sigură că vreau să fac asta.

Kisses and hugs, dragelor!

12 comentarii

 1. Ce-mi placea melodia asta cand s-a lansat! :)
  Mie imi plac picioarele tipei…mi se par foarte bine facute,nu e skinny… :D

  Te invit la primul meu giveaway! :)
  http://gina-ionela-love-avon.blogspot.ro/2012/08/giveaway-aniversar.html

  • Eu sunt la fel de nnebunită după piesă ca atunci când am ascultat-o prima dată. Iar tipa e de milioane. Multumesc pentru invitație, încerc să mă mobilizez, da’ sunt aşa leneşă zilele astea… :D

 2. sincer, n-am inteles mai nimic din clip, iar tipa…unde-s ochii? tre sa-i vad si fata, nu?:)

 3. Are un corp foarte bine lucrat si proportionat:)

 4. Piesa o stiu de ceva vreme, imi place s-o ascult. Tipa are acel “ceva” care te atrage fie si atunci cand interpreteaza un asemenea rol.

 5. Mmmm,buze….sunt curioasa ce decizie iei:D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.