Bună, eu sunt cea mai cool farmacie din București!

Dacă știți farmacia Help Net din Promenada și sunteți, ca și mine, înnebunite după spațiul acela care arată atât de bine și de cosy, trebuie să știți că Help Net a deschis cel de-al doilea concept FARMACIA.

Situată pe Radu Beller nr. 8, aceasta readuce în stradă un spațiu în care pacienții îşi găsesc echilibrul și remediul, spațiu care e însă extrem de prietenos prin faptul că îmbină tradiția farmaceutică cu elementele de noutate din cultura Help Net.

HN_031HN_016 HN_019 HN_028

Portofoliul de produse e foarte bine structurat, iar în cele două “insule” – cum le-am spus eu, amplasate în centrul farmaciei, găsiți produse de sezon sau aflate la ofertă. Și aici, ca în toate farmaciile Help Net, concept sau nu, am găsit aceeași deschidere a personalului și, la o discuție cu Beauty Specialistul, am aflat tot felul de tips & tricks interesante despre îngrijirea pielii și a părului.

HN_050 HN_067 HN_005De exemplu, mi-au atras atenția brandurile Lierac și Phyto, prietene mai vechi de-ale mele, branduri pe care le puteți găsi și în cea mai nouă farmacie-concept Help Net, dar și promoțiile de la casa de marcat, parcă special gândite pentru noi, femeile, cu produse de frumusețe, dar și de nutriție sănătoasă.

HN_055

HN_075

colaj_v3

Nu pot decât să vă urez să fiți mereu frumoși și sănătoși, căci sănătatea e cel mai important lucru. Dar dacă aveți drum prin centru, intrați un pic și prin Help Net. Vă va plăcea mult, mult, ce veți găsi acolo. În plus, din oferta generoasă de mărci de îngrijire, pentru toată familia, sigur vă va tenta ceva.

O săptămână perfectă să aveți!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.