Un ajutor de nădejde pentru o problemă rușinoasă

Mătreața, bat-o vina! Nu știu dacă există persoană, în lumea asta, care să nu se fi trezit, într-o mai puțin bună dimineață, cu mătreață. Și, serios acum, ce poate fi mai enervant ca, în dimineața în care te pregătești de interviu pentru job-ul veiții tale sau, poate, în seara în care ieși la o primă întâlnire cu cel de care îți place atât de mult, te trezești cu umerii “ninși”…

De aici până la a intra în “panic mode” nu-i decât un pas, că nu e ca și cum ai putea să schimbi sacoul ori rochia ca să scapi de mătreață. Și nici nu-i o treabă să tooot stai și să-ți verifici umerii, nu cumva rușinea albă să se vadă…

Și știu atâtea persoane și atâtea întâmplări legate de mătreața care apare când te aștepți mai puțin, că aș putea scrie un volum care l-ar face invidios chiar și pe Balzac. Mă rog, în privința dimensiunilor, cel puțin :). Nu degeaba cel mai bine vândut șampon din lume este unul anti-mătreață.

Pe mine, head&shoulders, căci despre acesta vreau să vă spun două vorbe, m-a ajutat întotdeauna. Indiferent ce alte șampoane poposesc pe raftul meu, head&shoulders nu lipsește de acolo. De-a lungul vremii, am încercat toate variantele și cred că mi-e cel mai drag cel pentru volum, care bate multe șampoane cu pretenții.

head&shoulders, șamponul anti-mătreață numărul 1 în lume, a lansat, în cadrul unui eveniment foarte, foarte frumos, o nouă formulă îmbunătățită cu tehnologia micro-zinc cu spumă SmartCleancare îndepărtează până la 100% mătreața și oprește reapariția ei până la 72 ore. Iar variantele 2 în 1 fac îngrijirea părului și mai ușoară, lăsându-l curat, fără mătreață și ușor de aranjat.

colaj-Head-shoulders

Acesta promite NO CHECK Zone, adică nu te mai pune în postura neplăcută de a te tot stresa cu albeața care ar putea să se aștearnă pe umeri, fix când ți-e lumea mai dragă.

Noutățile nu se opresc aici: produsele au un nou design al ambalajului și un nou mod de vaporizare a parfumului, care oferă o senzație de prospețime ce durează întreaga zi.

Evenimentul de lansare a încorporat un show tare simpatic de improvizație, dezvoltat de cei de la Comedy Show, pe care aș vrea să-i revăd și în alte spectacole.

Sursa foto cover © David Dennis

10 comentarii

 1. Si mie H&S mi s epare un sampon bun anti-matreata.
  Sa ai o zi excelenta!
  Pupici,

  • Și nu doar anti-mătreață. Dacă n-ai apucat, să-l încerci pe cel cu mov, pentru volum. Chiar “umflă” părul, iar efectul durează cam o zi, ceea ce nu-i de ici, de colo.

 2. Cand aveam matreata l-am incercat dar nu a avut nici un efect, ba mai mult mi-a uscat parul.Am scapat de matreata cu alte tratamente, printre care si samponul de urzica, insa sunt si persoane la care are efect.

  • Da, am mai auzit persoane în cazul cărora nu a funcționat. Important e că ai găsit o soluție, mătreața cred că e una dintre cele mai neplăcute probleme, nu doar vizual; fizic, mi se pare chinuitoare, scalpul uscat, care nu dă pace. Iiih, bine că e o experiență veche.

 3. Nu am probleme cu mătreața dar varianta cu mentol îmi place la nebunie cum miroase!

 4. Eu sunt fană a celui cu mentol. Îmi place mirosul și efectul lui răcoritor la nebunie, însă usucă părul pe lungime.

 5. N-am avut niciodata matreata, sper sa nu fie cazul nici in viitor :))

  • Am avut, cred, pe la 22 ani și îmi amintesc și acum cât de chinuitor era, nu doar ca aspect, ci senzația aia de scalp care ustură, uscat, bleah. Don’t wanna go there never ever.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.