Happiness Boutique

Happiness Boutique

După nebunia de acum câțiva ani cu colierele acelea mari, masive, cu multe pietre, cât mai colorate, nebunie care m-a cuprins și pe mine complet, trecerea la bijuteriile simple, minimaliste, mi s-a părut o gură de aer proaspăt. Despre cei de la Happiness Boutique am aflat chiar atunci când m-au contactat pentru o colaborare și mărturisesc că nu am stat pe gânduri și le-am spus “Da!”.

Mi-a plăcut mult ce am găsit în magazinul lor online, așa că mi-am ales trei piese foarte frumoase – un choker cu steluțe (pe care îl puteți găsi aici), un lanț cu un detaliu finuț, de forma unei semiluni (aici), și un inel frumos de tot și foarte finuț, ce reunește ambele elemente, o steluță și o semilună (îl puteți achiziționa de aici).

Bijuteriile sunt foarte frumos lucrate, sunt confecționate din oțel inoxidabil. Eu mi le-am ales în nuanța rose gold, mai ales că și ceasul meu e în nuanța aceasta, însă există variante atât în nuanța gold, cât și silver. Le am deja de câteva zile și, de fiecare dată când le-am purtat, am fost întrebată de unde le am.

Sunt foarte delicate, lucrate cu grijă la micile detalii, iar modul în care au venit ambalate a fost clar un plus. În cutiuța cu logoul Happiness Boutique am găsit, pe lângă cele trei bijuterii comandate, și o imagine frumoasă de tip Instagram sau Polaroid, cu un buchet de flori. Pachetul a venit prin curier și a ajuns la mine în aproxmativ două zile.

Și cred că nu sunt singura pe care grija aceasta penru detalii o încântă. Dar haideți să vă arăt bijuteriile.

Am găsit la ei o mulțime de bijuterii foarte frumoase, de la minimaliste la statement, pentru toate gusturile și ocaziile. Desigur că mi-am făcut wishlist și că intenționez să-mi mai comand, mai ales că se apropie primăvara, vine și 1 Martie și mi-ar plăcea să și dăruiesc câtorva femei din viața mea o astfel de bijuterie.

După cum veți vedea în imaginile de mai jos, colierul cu steluțe vine la baza gâtului 1i poate fi ajustat după preferințe. La fel și cel cu semiluna, pe care îl puteți lăsa mai lung.

Port bijuteriile de mai bine de două săptămâni, inclusiv la duș și nu am obsrvat să se fi modificat în vreun fel.

Foarte important: transportul este gratuit, iar dacă mă urmăriți, aveți o reducere de 10% la orice achiziție, dacă folosiți codul de discount macnetize la finalul comenzii (valabil pentru comenzi de peste 19 euro, până în data de 7 arilie)

În plus, Happiness Boutique are un program de recompensare a clienților, despre care puteți afla mai multe accesând linkul de aici.

 

1 comentariu

  1. Au lucrusoare foarte dragute pe site, mi-a placut ce am gasit pe acolo. Multumesc pentru postare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.