Rochii la care visez cu ochii deschiși

Sunt în perioada în care, deși n-am timp să respir și, în ultimele două săptămâni am cam spus “Nu” unor evenimente, visez cu ochii deschiși la seri frumoase, la rochii elegante, la puțin timp pentru mine, pentru răsfăț. Mdap, visez cu ochii deschiși, ce pot să zic.

Chiar și așa, săptâmâna trecută, am participat la evenimentul de lansare a magazinului Poema în AFI Cotroceni. Poema e un brand 100% românesc de fashion, iar acest nou magazin, al doilea din București, e al 14-lea din țară.

Mi-a rămas gândul la multe dintre lucrurile de acolo, dar dintre toate, m-am fixat pe rochii. Îmi doresc mult o rochie lungă, simplă.


2poema

 

Pe lângă asta, cred că eterna little black dress va fi mereu în preferințele mele, iar de la Poema am pus ochii pe cele două de mai jos.

poema

Dacă n-aveți timp să ajungeți într-unul dintre magazinele lor, aveți oricând varianta de shopping online, iar dacă vreți să surprindeți pe cineva drag, aveți și varianta prin care îi puteți oferi un card cadou, să-și cumpere după pofta inimii.

Sper ca sugestia să vă fie de folos, mai ales în această perioadă, când suntem în căutarea darului perfect pentru cei dragi. Kisses and hugs!

 

5 comentarii

  1. Cele doua negre imi plac foarte mult, mai ales cea asortata cu pantofi rosii! Cu rochie lunga nu stiu daca o sa ma imbrac vreodata…:) Vechi complexe! Nu stiam ca Poema e un brand romanesc!

  2. Imi place culoarea si forma primelor 2 rochii ,insa nu prea port rochii lungi :)

  3. Acum am intrat si pe site-ul Poema si-am vazut cat de spectaculoasa e rochita neagra! :)

  4. rochita orange e bestiala! cred ca o sa scotocesc si eu prin site ca tot am un eveniment la anu’ Macar sa ma pregatesc din timp…cat despre Sarbatori…nu cred ca-mi trebuie rochie acasa :-D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.