The Grand Magazine: Branduri de lux pentru primăvară-vară 2014

Revista The Grand Magazine a lansat cel de-al treilea număr. Un nou număr plin de creativitate, în care veți putea găsi o mulțime de noutăți, pictoriale cu branduri mari, idei de shopping și de petrecerea timpului liber. Ce să mai, e al treilea număr și e musai să-l citești.

Valentino, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton sau Roberto Cavalli sunt doar o parte dintre brandurile de lux pe care le vei putea admira în noul număr al The Grand Maggazine, în pictoriale realizate sub ochiul atent al Iuliei Albu, care e Senior Fashion Editor.

Plecând de la abordarea masculină a unor piese aparent de sine stătătoare, styling-ul propus dozează confortabil o feminitate dură, uneori rebelă, sub masca unei inocențe deviante.

Rezultatul intrigă, incită și deschide drumul către o abordare uneori frapantă, dionisiacă, marcând stările și trăirile noastre, ale tuturor, în afara zonei de confort în care, din păcate, se situează majoritatea proiectelor de acest gen.

Mesajul este de a asculta acea voce clară, autentică, pe care cei mai mulți o gândesc, însă se tem să o verbalizeze.
Iulia Albu, Senior Fashion Editor, The Grand Magazine 

The Grand Magazine este un concept People PR Agency pentru SCH Grand SRL. The Grand Magazine este o publicație bianuală, care este distribuită gratuit în cadrul The Grand Avenue, JW Marriott Grand Hotel Bucharest, în restaurante, The Grand Offices precum și în zonele publice ale clădirii SCH Grand de pe Calea 30 Septembrie, nr. 90. The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din București.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.