Grand Combo, un loc de distracție pe cinste

Bucuria mea la citirea dress code-ului “Glam disco” de pe invitație? Heh, imensă. Păi, ce scuză mai bună să port paiete aș putea avea? Așadar, la evenimentul de lansare Grand Combo, spațiul de divertisment din Băneasa Shopping City, în care chiar am avut parte de o seară super fun, am purtat paiete și un zâmbet cât toată seara. Pentru că m-am simțit foarte bine. Să vă povestesc.

După o sporovăială pe cinste cu fetele, am dat o raită pe la Combo Diner, zona de food, al cărei design e inspirat din cel al anilor 1950. Dincolo de burgeri și alte delicii culinare din carne, s-a găsit o salată bună de tot și pentru vegetariana de mine. Și chiar dacă nu mă omor după dulciuri, am gustat din cheesecake-ul care era așa cum arăta: delicios.

După o altă rundă de discuții despre beauty și altele, am hotărât că e timpul pentru o partidă de biliard. Mai bine stăteam în banca mea, că mi-am luat o cafteală de zile mari. Mă rog, mă mai consolez cu gândul că nu m-a învins chiar oricine, dar nu vă zic mai multe, o las pe ea să savureze victoria :D

Și cum trebuia să-mi iau revanșa după partida de biliard, am mers către pista de bowling, unde m-am distrat fix ca un copil. Nici la bowling n-am bătut, dar nici pe ultimul loc n-am ieșit.

A fost o seară perfectă, cum de multă vreme n-am mai petrecut. Și mă gândeam, așa, ce păcat că lăsăm, adeseori, să treacă zilele pe lângă noi și uităm să ne distrăm, să ieșim cu prietenii, să ne facem noi prieteni.

Well, eu am de gând să revin la Grand Combo, și nu numai pentru că, din cei 1.500 metri pătrați dedicați distracției, n-am apucat să încerc shuffleboard-ul (prima zonă de acest fel din România) și consolele Xbox, ci pentru atmosfera de Studio 54 american, pentru senzația de bucurie alături de prieteni.

De menționat că, la petrecerea de lansare, trei dintre cei mai în vogă DJ români, Fouchat, Bogdan și Never Over, au asigurat atmosfera mixând melodii celebre din perioada anilor ’60 – ‘70. Printre invitații speciali s-au numărat Dana Săvuică, Lucian Mândruță, Cosmin Tudoran, Mihai Bobonete, Vladimir Drăghia, Bianca Ioniță sau Andrei Leonte.

Tot la eveniment, am avut plăcerea să-l revăd pe Adi Mihăilă, pe care îl știți de la Radio ZU, și care a fost MC-ul evenimentului.

Și asta nu e tot. Dacă ești băiat, de Valentine’s Day, la Grand Combo, cântăreața Lora și prietena sa, Oana Craioveanu, vă așteaptă la o sesiune de speed dating. Veți putea face cunoștință cu blonda și bruneta pe 13 februarie, între orele 20:00-22:00.

colaj-valentines-grand-combo

Dacă deja ai un suflet-pereche, la Băneasa Shopping City ai alte surprize în luna februarie: mini-ședințe foto profesioniste pentru cupluri, concursuri cu premii romantice și cea mai distractivă petrecere de Sfântul Valentin.

Pe 14 februarie, la Grand Combo, DJ-ul va întreține atmosfera, iar îndrăgostiții se vor putea răsfăța cu cocktail-ul tematic al serii.

1 comentariu

  1. Mă bucur pentru tine că te-ai simțit așa de bine și da, ai dreptate, cam uităm să ieșim și să ne distrăm, măcar acum cât suntem tineri, că mai târziu….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.